17-jarige Heemsteedse mishandeld, dader gaat er van door

woensdag 24 december 2014 15:02

Heemstede – Afgelopen nacht rond 00.45 uur is een 17-jarige Heemsteedse mishandeld toen zij op haar fiets over de Glipperdreef reed.

Een stukje voorbij de Sportparklaan kwam er plotseling een scooter links naast haar rijden. De scooterrijder begon een praatje en toen de Heemsteedse aangaf daar niet van gediend te zijn gaf de man haar een zet en verdween hij weer. Even later voelde de Heemsteedse wat bloed uit haar nek druppelen en toen ze thuiskwam bleek ze een snee in haar hals te hebben, die in het ziekenhuis gehecht is.

Signalement
De verdachte droeg een opvallend roze helm met aan de zijkant een bestickering met het woord ‘Fashion’. De verdachte is een blanke man, tussen de 40 en 50 jaar oud en een onderkin. Hij droeg een donkerkleurige jas en opvallend is dat de man een klein spleetje heeft tussen zijn voortanden. De politie zoekt getuige van deze mishandeling. Iets gezien? Bel dan met 0900-8844. Liever anoniem? Dan kunt u contact opnemen met 0800-7000.

 

0 reacties

17-jarige Heemsteedse mishandeld, dader gaat er van door
Schrijver:

 

 

Heemstede – Afgelopen nacht rond 00.45 uur is een 17-jarige Heemsteedse mishandeld toen zij op haar fiets over de Glipperdreef reed.

Een stukje voorbij de Sportparklaan kwam er plotseling een scooter links naast haar rijden. De scooterrijder begon een praatje en toen de Heemsteedse aangaf daar niet van gediend te zijn gaf de man haar een zet en verdween hij weer. Even later voelde de Heemsteedse wat bloed uit haar nek druppelen en toen ze thuiskwam bleek ze een snee in haar hals te hebben, die in het ziekenhuis gehecht is.

Signalement
De verdachte droeg een opvallend roze helm met aan de zijkant een bestickering met het woord ‘Fashion’. De verdachte is een blanke man, tussen de 40 en 50 jaar oud en een onderkin. Hij droeg een donkerkleurige jas en opvallend is dat de man een klein spleetje heeft tussen zijn voortanden. De politie zoekt getuige van deze mishandeling. Iets gezien? Bel dan met 0900-8844. Liever anoniem? Dan kunt u contact opnemen met 0800-7000.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!