71-jarige eigenaresse mishandeld bij overval op tabakswinkel Kerkstraat Bodegraven

woensdag 24 december 2014 10:36

Bodegraven – De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een tabakswinkel aan de Kerkstraat. Drie jongens met capuchons op kwamen even na 07.00 uur de winkel binnen en sloegen de 71-jarige eigenaresse.

De jongens namen rookwaren mee en renden snel weg rechtsaf de Kerkstraat in. De politie heeft direct na de melding in de omgeving gezocht, maar de overvallers niet meer aangetroffen. De politie stelt een onderzoek in en vraagt getuigen zich te melden via 0900 – 8844.

Signalement jongens:
15 á 18 jaar
donkere kleding
1.75 m lang
normaal postuur

 

0 reacties

71-jarige eigenaresse mishandeld bij overval op tabakswinkel Kerkstraat Bodegraven
Schrijver:

 

 

Bodegraven – De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een tabakswinkel aan de Kerkstraat. Drie jongens met capuchons op kwamen even na 07.00 uur de winkel binnen en sloegen de 71-jarige eigenaresse.

De jongens namen rookwaren mee en renden snel weg rechtsaf de Kerkstraat in. De politie heeft direct na de melding in de omgeving gezocht, maar de overvallers niet meer aangetroffen. De politie stelt een onderzoek in en vraagt getuigen zich te melden via 0900 – 8844.

Signalement jongens:
15 á 18 jaar
donkere kleding
1.75 m lang
normaal postuur

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!