Aanhouding na vondst 250 kilo illegaal vuurwerk in Barendrecht

woensdag 24 december 2014 13:43

Barendrecht – In een wijk in Barendrecht is woensdagochtend 24 december 2014 een grote hoeveelheid illegaal vuurwerk aangetroffen. De 50-jarige bewoner is aangehouden en het vuurwerk is in beslag genomen.

De politie ontving een melding dat in de woning een partij illegaal vuurwerk zou liggen. Een ingesteld onderzoek leverde 250 kilo illegaal vuurwerk op. De bewoner is aangehoudenen en voor verhoor overgebracht naar een politiebureau. Het vuurwerk is in beslag genomen en wordt vernietigd.

Loop geen risico en meld
Illegaal vuurwerk levert gevaar op voor u en uw omgeving. Sommige illegale vuurwerksoorten hebben een kracht gelijk aan explosieven. Bij onjuiste opslag of een woningbrand zijn de gevolgen niet te overzien. Weet of vermoedt u dat er ergens illegaal vuurwerk is opgeslagen of wordt verhandeld? Dan vragen wij u dit te melden bij de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

0 reacties

Aanhouding na vondst 250 kilo illegaal vuurwerk in Barendrecht
Schrijver:

 

 

Barendrecht – In een wijk in Barendrecht is woensdagochtend 24 december 2014 een grote hoeveelheid illegaal vuurwerk aangetroffen. De 50-jarige bewoner is aangehouden en het vuurwerk is in beslag genomen.

De politie ontving een melding dat in de woning een partij illegaal vuurwerk zou liggen. Een ingesteld onderzoek leverde 250 kilo illegaal vuurwerk op. De bewoner is aangehoudenen en voor verhoor overgebracht naar een politiebureau. Het vuurwerk is in beslag genomen en wordt vernietigd.

Loop geen risico en meld
Illegaal vuurwerk levert gevaar op voor u en uw omgeving. Sommige illegale vuurwerksoorten hebben een kracht gelijk aan explosieven. Bij onjuiste opslag of een woningbrand zijn de gevolgen niet te overzien. Weet of vermoedt u dat er ergens illegaal vuurwerk is opgeslagen of wordt verhandeld? Dan vragen wij u dit te melden bij de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!