Alerte voorbijganger ontdekt onderkoelde invalide vrouw in Zwijndrecht

woensdag 24 december 2014 12:10
Fotograaf : Anouk Krempel

Zwijndrecht – Een 52-jarige vrouw is woensdag 24 december 2014 gewond geraakt toen zij met haar scootmobiel in het water belandde aan de Kijfhoek. Een oplettende 42-jarige man uit Zwijndrecht zag de vrouw en alarmeerde de hulpdiensten.

Het slachtoffer werd om 06:30 uur opgemerkt door de melder. Gearriveerde agenten hebben de vrouw uit het water gehaald. Ze verklaarde zeker drie kwartier in het water te hebben gelegen. Ze is met onderkoelingsverschijnselen overgebracht naar een ziekenhuis. Hoe de vrouw met haar scootmobiel in het water belandde wordt onderzocht.

 

0 reacties

Alerte voorbijganger ontdekt onderkoelde invalide vrouw in Zwijndrecht
Schrijver:

 

Fotograaf : Anouk Krempel 

Zwijndrecht – Een 52-jarige vrouw is woensdag 24 december 2014 gewond geraakt toen zij met haar scootmobiel in het water belandde aan de Kijfhoek. Een oplettende 42-jarige man uit Zwijndrecht zag de vrouw en alarmeerde de hulpdiensten.

Het slachtoffer werd om 06:30 uur opgemerkt door de melder. Gearriveerde agenten hebben de vrouw uit het water gehaald. Ze verklaarde zeker drie kwartier in het water te hebben gelegen. Ze is met onderkoelingsverschijnselen overgebracht naar een ziekenhuis. Hoe de vrouw met haar scootmobiel in het water belandde wordt onderzocht.

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!