Flink gaslek op de Sportlaan in Gouda

woensdag 24 december 2014 17:47

Gouda – Op woensdagochtend werd de brandweer van Gouda met spoed opgeroepen voor een gaslucht welke geroken zou worden op de Sportlaan in kruising met de Rutgersstraat in Gouda. Ter plaatse bleek er bij werkzaamheden die op de Sportlaan ter hoogte van de Rutgersstraat plaatsvinden een gaslucht ruikbaar.

De brandweer begon metingen uit te voeren en al snel werd het lek gevonden en werd Joulz ingeseind. In afwachting van hun komst bleef de brandweer metingen uitvoeren. Na enige tijd kwam de brandweer tot de ontdekking dat onder een aldaar tijdelijk gelegen noodbrug vanwege de werkzaamheden de concentratie gas alleen maar hoger werd. Hierop werd de Sportlaan ter hoogte van het incident afgesloten. Voor de zekerheid zette de brandweer een waterkanon op om het gas neer te kunnen slaan als het uit de grond zou gaan spuiten.

Bij het ter plaatse komen van Joulz bleek de concentratie gas dusdanig hoog dat men het gebied ruimer afzette. De Sportlaan werd in zijn geheel afgesloten en ook de Rutgersstraat was niet meer toegankelijk. Joulz heeft het de gasleiding tijdelijk afgesloten waarna men het lek veilig kon dichten. Rond half twee was alles klaar en werd de omgeving weer vrijgegeven en konden de hulpdiensten retour.

Foto’s & tekst: Marco van Bemmel

Gaslekkage GDA (3)
Gaslekkage GDA (4)
Gaslekkage GDA (6)
Gaslekkage GDA (7)
Gaslekkage GDA (8)
Gaslekkage GDA (12)

 

0 reacties

Flink gaslek op de Sportlaan in Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda – Op woensdagochtend werd de brandweer van Gouda met spoed opgeroepen voor een gaslucht welke geroken zou worden op de Sportlaan in kruising met de Rutgersstraat in Gouda. Ter plaatse bleek er bij werkzaamheden die op de Sportlaan ter hoogte van de Rutgersstraat plaatsvinden een gaslucht ruikbaar.

De brandweer begon metingen uit te voeren en al snel werd het lek gevonden en werd Joulz ingeseind. In afwachting van hun komst bleef de brandweer metingen uitvoeren. Na enige tijd kwam de brandweer tot de ontdekking dat onder een aldaar tijdelijk gelegen noodbrug vanwege de werkzaamheden de concentratie gas alleen maar hoger werd. Hierop werd de Sportlaan ter hoogte van het incident afgesloten. Voor de zekerheid zette de brandweer een waterkanon op om het gas neer te kunnen slaan als het uit de grond zou gaan spuiten.

Bij het ter plaatse komen van Joulz bleek de concentratie gas dusdanig hoog dat men het gebied ruimer afzette. De Sportlaan werd in zijn geheel afgesloten en ook de Rutgersstraat was niet meer toegankelijk. Joulz heeft het de gasleiding tijdelijk afgesloten waarna men het lek veilig kon dichten. Rond half twee was alles klaar en werd de omgeving weer vrijgegeven en konden de hulpdiensten retour.

Foto’s & tekst: Marco van Bemmel

Gaslekkage GDA (3)
Gaslekkage GDA (4)
Gaslekkage GDA (6)
Gaslekkage GDA (7)
Gaslekkage GDA (8)
Gaslekkage GDA (12)

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!