Gewonde na ongeval op rotonde van Stolberglaan Zoetermeer

woensdag 24 december 2014 12:39

Zoetermeer – Een automobilist is woensdagmorgen lichtgewond geraakt na een éénzijdig ongeval op de van Stolberglaan. De man wilde een tas van de achterbank pakken en knalde vervolgens op de verhoging van de rotonde.

Het voertuig kwam op de zijkant tot stilstand. De brandweer kwam ter plaatse omdat de inzittende mogelijk bekneld zou zitten. Dit bleek niet het geval, het slachtoffer werd via een portier uit de auto geholpen. De man is vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.

Foto’s : Barbara van Andel

image

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na ongeval op rotonde van Stolberglaan Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – Een automobilist is woensdagmorgen lichtgewond geraakt na een éénzijdig ongeval op de van Stolberglaan. De man wilde een tas van de achterbank pakken en knalde vervolgens op de verhoging van de rotonde.

Het voertuig kwam op de zijkant tot stilstand. De brandweer kwam ter plaatse omdat de inzittende mogelijk bekneld zou zitten. Dit bleek niet het geval, het slachtoffer werd via een portier uit de auto geholpen. De man is vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.

Foto’s : Barbara van Andel

image

image

image

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!