Grote brand in leegstaande boerderij Zoetermeerselaan Bleiswijk

woensdag 24 december 2014 08:24

Bleiswijk – De brandweer heeft sinds half acht zijn handen vol aan een in brand staande leegstaande boerderij aan de Zoetermeerselaan. De brand gaat gepaard met flink wat rookontwikkeling die onder andere over de HSL-verbinding heen trekt. Een groot aantal brandweervoertuigen is opgeroepen om de brand te bestrijden.

Omdat het op de grens met Zoetermeer ligt, krijgt de brandweer bijstand vanuit de Veiligheidsregio Haaglanden. Waardoor de brand is ontstaan is nog niet bekend. De brand ontwikkelde zich mede door de harde wind snel. Een schuimblusvoertuig van de brandweer is eveneens die kant op om mee te helpen blussen. Deze wagen heeft ongeveer 12000 liter bij zich. De brand was echter snel onder controle.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Grote brand in leegstaande boerderij Zoetermeerselaan Bleiswijk
Schrijver:

 

 

Bleiswijk – De brandweer heeft sinds half acht zijn handen vol aan een in brand staande leegstaande boerderij aan de Zoetermeerselaan. De brand gaat gepaard met flink wat rookontwikkeling die onder andere over de HSL-verbinding heen trekt. Een groot aantal brandweervoertuigen is opgeroepen om de brand te bestrijden.

Omdat het op de grens met Zoetermeer ligt, krijgt de brandweer bijstand vanuit de Veiligheidsregio Haaglanden. Waardoor de brand is ontstaan is nog niet bekend. De brand ontwikkelde zich mede door de harde wind snel. Een schuimblusvoertuig van de brandweer is eveneens die kant op om mee te helpen blussen. Deze wagen heeft ongeveer 12000 liter bij zich. De brand was echter snel onder controle.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!