Jongens aangehouden voor afsteken en gooien zwaar vuurwerk naar dieren Den Haag

woensdag 24 december 2014 10:45

Den Haag – Agenten ontvingen een melding over een groepje jongeren dat vuurwerk afstak en gooide in de richting van dieren, zij namen direct poolshoogte in de Schalk Burgerstraat . Vier jongeren in de leeftijd van 16 tot 19 jaar oud werden aangehouden een vijfde 16-jarige verdachte werd aangehouden omdat hij de aanhoudingen probeerde te belemmeren.

Een getuige belde de politie over de jongeren die zwaar vuurwerk in de richting van dieren gooiden. De getuige kon een goed signalement geven van de groep. De jongens renden weg bij het zien van de politie. Een 16-jarige omstander probeerde de aanhouding van de jongens te voorkomen, hierdoor werd ook hij aangehouden en wist één van de vuurwerkgooiers weg te komen. Hij heeft een proces verbaal gekregen voor belemmering.

 

0 reacties

Jongens aangehouden voor afsteken en gooien zwaar vuurwerk naar dieren Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – Agenten ontvingen een melding over een groepje jongeren dat vuurwerk afstak en gooide in de richting van dieren, zij namen direct poolshoogte in de Schalk Burgerstraat . Vier jongeren in de leeftijd van 16 tot 19 jaar oud werden aangehouden een vijfde 16-jarige verdachte werd aangehouden omdat hij de aanhoudingen probeerde te belemmeren.

Een getuige belde de politie over de jongeren die zwaar vuurwerk in de richting van dieren gooiden. De getuige kon een goed signalement geven van de groep. De jongens renden weg bij het zien van de politie. Een 16-jarige omstander probeerde de aanhouding van de jongens te voorkomen, hierdoor werd ook hij aangehouden en wist één van de vuurwerkgooiers weg te komen. Hij heeft een proces verbaal gekregen voor belemmering.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!