Liftmonteur omgekomen tijdens werkzaamheden Schiedamsedijk Rotterdam

woensdag 24 december 2014 12:22

Rotterdam – Een liftmonteur is woensdagmorgen om het leven gekomen door een ongeval tijdens zijn werkzaamheden aan de Schiedamsedijk. Diverse hulpverleners kwamen ter plaatse om eerste hulp te bieden.

Zij konden echter niet voorkomen dat het slachtoffer ter plekke aan zijn verwondingen overleed. De forensische opsporing heeft een onderzoek gestart. Voor de bewoners is opvang gezorgd.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Liftmonteur omgekomen tijdens werkzaamheden Schiedamsedijk Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een liftmonteur is woensdagmorgen om het leven gekomen door een ongeval tijdens zijn werkzaamheden aan de Schiedamsedijk. Diverse hulpverleners kwamen ter plaatse om eerste hulp te bieden.

Zij konden echter niet voorkomen dat het slachtoffer ter plekke aan zijn verwondingen overleed. De forensische opsporing heeft een onderzoek gestart. Voor de bewoners is opvang gezorgd.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!