Man gooit zuur in gezicht vrouw in parkeergarage De Witstraat Haarlem

woensdag 24 december 2014 09:03

Haarlem – Op dinsdagmiddag is een 39-jarige vrouw uit Heemstede gewond geraakt in haar gezicht is gevolg van een aanval met vermoedelijk zuur. Een man en een vrouw uit Den Haag liepen eveneens letsel op toen zij de vrouw hulp verleenden.

Omstreeks 17.10 uur liep het slachtoffer naar haar auto, die geparkeerd stond in de parkeergarage aan de De Witstraat in Haarlem. Toen zij bijna bij haar auto was, sloeg iemand die haar van achteren genaderd was, een arm om haar nek en trok haar naar achteren. Tegelijkertijd werd er een vloeistof over haar gezicht gegoten. Hierbij ging het mogelijk om zuur, want de vloeistof brandde op het gezicht van het slachtoffer. De aanvaller ging er vervolgens vandoor.

Brandwonden
Het slachtoffer rende naar de uitgang van de parkeergarage voor hulp. Die kreeg zij onder anderen van een 34-jarige vrouw en een 40-jarige man uit Den Haag. Zij liepen daardoor ook brandwonden op en konden ter plaatse worden behandeld. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling.

Onderzoek
De politie stelt een onderzoek in naar de gebruikte vloeistof. Onbekend is nog om welke stof het gaat. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de verdachte, waarbij ook een speurhond werd ingezet. Dit heeft niet geleid tot het aantreffen van de verdachte. Uit het eerste onderzoek komt naar voren dat de oorzaak van het incident mogelijk in de relationele sfeer gezocht moet worden.

 

0 reacties

Man gooit zuur in gezicht vrouw in parkeergarage De Witstraat Haarlem
Schrijver:

 

 

Haarlem – Op dinsdagmiddag is een 39-jarige vrouw uit Heemstede gewond geraakt in haar gezicht is gevolg van een aanval met vermoedelijk zuur. Een man en een vrouw uit Den Haag liepen eveneens letsel op toen zij de vrouw hulp verleenden.

Omstreeks 17.10 uur liep het slachtoffer naar haar auto, die geparkeerd stond in de parkeergarage aan de De Witstraat in Haarlem. Toen zij bijna bij haar auto was, sloeg iemand die haar van achteren genaderd was, een arm om haar nek en trok haar naar achteren. Tegelijkertijd werd er een vloeistof over haar gezicht gegoten. Hierbij ging het mogelijk om zuur, want de vloeistof brandde op het gezicht van het slachtoffer. De aanvaller ging er vervolgens vandoor.

Brandwonden
Het slachtoffer rende naar de uitgang van de parkeergarage voor hulp. Die kreeg zij onder anderen van een 34-jarige vrouw en een 40-jarige man uit Den Haag. Zij liepen daardoor ook brandwonden op en konden ter plaatse worden behandeld. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling.

Onderzoek
De politie stelt een onderzoek in naar de gebruikte vloeistof. Onbekend is nog om welke stof het gaat. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de verdachte, waarbij ook een speurhond werd ingezet. Dit heeft niet geleid tot het aantreffen van de verdachte. Uit het eerste onderzoek komt naar voren dat de oorzaak van het incident mogelijk in de relationele sfeer gezocht moet worden.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!