Motorrijder gaat onderuit en raakt net niet te water Tiendweg West Ouderkerk aan den IJssel

woensdag 24 december 2014 17:51

Ouderkerk aan den IJssel – Aan het begin van de middag werden politie en ambulance gealarmeerd voor een ongeval met een scooter op de Tiendweg West in kruising met de Zijdeweg – N475 in Ouderkerk aan den IJssel. Ter plaatse bleek niet om een scooterrijder maar om een motorrijder te gaan.

Het slachtoffer was met zijn motor de Zijdeweg (N475) overgestoken en kwam kort na het oversteken door onbekende reden in de berm terecht en raakte de macht over het stuur kwijt. De motor reed enkele meters door de berm waarna de man weer op het asfalt terecht kwam en vervolgens aan de andere kant weer in de berm terecht kwam en aldaar viel. Geluk bij een ongeluk is dat het slachtoffer op het nippertje niet te water is geraakt.

De ambulancedienst heeft de man nagekeken waarna deze uiteindelijk is vervoerd naar een ziekenhuis in Capelle aan den IJssel. De motor is bij omwonende geplaatst en zal later worden opgehaald.

Foto’s & tekst: Marco van Bemmel

Motor OAY (1)
Motor OAY (2)
Motor OAY (3)
Motor OAY (4)
Motor OAY (5)
Motor OAY (6)
Motor OAY (7)
Motor OAY (8)

 

0 reacties

Motorrijder gaat onderuit en raakt net niet te water Tiendweg West Ouderkerk aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Ouderkerk aan den IJssel – Aan het begin van de middag werden politie en ambulance gealarmeerd voor een ongeval met een scooter op de Tiendweg West in kruising met de Zijdeweg – N475 in Ouderkerk aan den IJssel. Ter plaatse bleek niet om een scooterrijder maar om een motorrijder te gaan.

Het slachtoffer was met zijn motor de Zijdeweg (N475) overgestoken en kwam kort na het oversteken door onbekende reden in de berm terecht en raakte de macht over het stuur kwijt. De motor reed enkele meters door de berm waarna de man weer op het asfalt terecht kwam en vervolgens aan de andere kant weer in de berm terecht kwam en aldaar viel. Geluk bij een ongeluk is dat het slachtoffer op het nippertje niet te water is geraakt.

De ambulancedienst heeft de man nagekeken waarna deze uiteindelijk is vervoerd naar een ziekenhuis in Capelle aan den IJssel. De motor is bij omwonende geplaatst en zal later worden opgehaald.

Foto’s & tekst: Marco van Bemmel

Motor OAY (1)
Motor OAY (2)
Motor OAY (3)
Motor OAY (4)
Motor OAY (5)
Motor OAY (6)
Motor OAY (7)
Motor OAY (8)

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!