Twee gewonden na zware crash Slachthuisweg Hoek van Holland

woensdag 24 december 2014 12:45

Hoek van Holland – Bij een éénzijdig ongeval op de Slachthuisweg zijn gisterenavond twee gewonden gevallen. Door een nog onbekende oorzaak kwam de auto in de berm terecht waarna de bestuurder de macht over het stuur kwijt raakte en crashte.

De auto kwan vervolgens op de zijkant tot stilstand nadat deze een hekwerk kapot had gereden. Het Mobiel Medisch Team en de brandweer haalden de slachtoffers uit het wrak. De bijrijdster raakte ernstig gewond en is met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval.

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee gewonden na zware crash Slachthuisweg Hoek van Holland
Schrijver:

 

 

Hoek van Holland – Bij een éénzijdig ongeval op de Slachthuisweg zijn gisterenavond twee gewonden gevallen. Door een nog onbekende oorzaak kwam de auto in de berm terecht waarna de bestuurder de macht over het stuur kwijt raakte en crashte.

De auto kwan vervolgens op de zijkant tot stilstand nadat deze een hekwerk kapot had gereden. Het Mobiel Medisch Team en de brandweer haalden de slachtoffers uit het wrak. De bijrijdster raakte ernstig gewond en is met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval.

image

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!