Bestuurder bekneld bij ongeval A12 afrit Gouda

donderdag 25 december 2014 23:09

Gouda – Een automobilist is op eerste kerstdag in de avond zwaargewond geraakt na een heftig ongeval op de A12 ter hoogte van de Goudse Poort. De bestuurder raakte met zijn auto van de weg en knalde op een paal.

De brandweer kwam ter plaatse en moest de bestuurder uit het wrak knippen. Daarna is deze met onbekende verwondingen met spoed naar een ziekenhuis overgebracht. De politie heeft een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval.

IMG-20141225-WA0014

IMG-20141225-WA0015

Foto’s : Marco van Bemmel

Beknelling Gouda (7) Beknelling Gouda (8) Beknelling Gouda (9) Beknelling Gouda (16) Beknelling Gouda (17) Beknelling Gouda (18) Beknelling Gouda (19) Beknelling Gouda (10) Beknelling Gouda (11) Beknelling Gouda (12) Beknelling Gouda (13) Beknelling Gouda (15)

 

 

0 reacties

Bestuurder bekneld bij ongeval A12 afrit Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda – Een automobilist is op eerste kerstdag in de avond zwaargewond geraakt na een heftig ongeval op de A12 ter hoogte van de Goudse Poort. De bestuurder raakte met zijn auto van de weg en knalde op een paal.

De brandweer kwam ter plaatse en moest de bestuurder uit het wrak knippen. Daarna is deze met onbekende verwondingen met spoed naar een ziekenhuis overgebracht. De politie heeft een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval.

IMG-20141225-WA0014

IMG-20141225-WA0015

Foto’s : Marco van Bemmel

Beknelling Gouda (7) Beknelling Gouda (8) Beknelling Gouda (9) Beknelling Gouda (16) Beknelling Gouda (17) Beknelling Gouda (18) Beknelling Gouda (19) Beknelling Gouda (10) Beknelling Gouda (11) Beknelling Gouda (12) Beknelling Gouda (13) Beknelling Gouda (15)

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!