Drie gewonden door brand in autogarage Keenstraat Rotterdam

donderdag 25 december 2014 12:48

Rotterdam – In een autobedrijf aan de Keenstraat in de Spaanse Polder is eerste kerstdag in de middag brand ontstaan toen er wat misging in een spuitcabine. De brandweer schaalde direct op naar middel brand omdat er mogelijk meerdere personen binnen zouden zijn. Dit bleek bij aankomst niet het geval.

De brandweer trof ter plaatse de loods vol met rook aan. Zij konden de brand snel onder controle krijgen. Door de brand zijn drie personen gewond geraakt, twee ambulances zijn ter plaatse om de gewonden te behandelen. Alle drie zijn ze naar het ziekenhuis overgebracht. Ze worden daar behandeld aan de klachten van rookinhalatie. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Foto’s : Kevin Schenk meer op 112-rijnmond.nl

20141225130306 20141225130304 20141225130303

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Drie gewonden door brand in autogarage Keenstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In een autobedrijf aan de Keenstraat in de Spaanse Polder is eerste kerstdag in de middag brand ontstaan toen er wat misging in een spuitcabine. De brandweer schaalde direct op naar middel brand omdat er mogelijk meerdere personen binnen zouden zijn. Dit bleek bij aankomst niet het geval.

De brandweer trof ter plaatse de loods vol met rook aan. Zij konden de brand snel onder controle krijgen. Door de brand zijn drie personen gewond geraakt, twee ambulances zijn ter plaatse om de gewonden te behandelen. Alle drie zijn ze naar het ziekenhuis overgebracht. Ze worden daar behandeld aan de klachten van rookinhalatie. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Foto’s : Kevin Schenk meer op 112-rijnmond.nl

20141225130306 20141225130304 20141225130303

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!