Parallelbaan A16 afgesloten door ongeval Brienenoordbrug

donderdag 25 december 2014 22:16

Rotterdam – Vanavond omstreeks 21:05 uur zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt naar de Brienenoordbrug op de A16 voor een verkeersongeval.

Bij het ongeval zijn meerdere voertuigen betrokken met op dit moment een onbekend aantal gewonden. In verband met het ongeval en het onderzoek naar de oorzaak is de parallebaan van de A16 voor langere tijd afgesloten. Takelbedrijf Van de Graaf is ter plaatse om de voertuigen af te slepen als men klaar is met het onderzoek.

 

0 reacties

Parallelbaan A16 afgesloten door ongeval Brienenoordbrug
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Vanavond omstreeks 21:05 uur zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt naar de Brienenoordbrug op de A16 voor een verkeersongeval.

Bij het ongeval zijn meerdere voertuigen betrokken met op dit moment een onbekend aantal gewonden. In verband met het ongeval en het onderzoek naar de oorzaak is de parallebaan van de A16 voor langere tijd afgesloten. Takelbedrijf Van de Graaf is ter plaatse om de voertuigen af te slepen als men klaar is met het onderzoek.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!