Taxichauffeur mishandeld Wilhelminakade Rotterdam

donderdag 25 december 2014 10:44

Rotterdam – Een taxichauffeur is donderdagmorgen gewond geraakt nadat hij in elkaar werd geslagen en geschopt. De man stond op de Wilheminakade te wachten op klanten toen er plots twee mannen aankwamen lopen. Één van hen gaf aan gewond te zijn aan zijn arm en naar het ziekenhuis toe moest. Toen zij waren ingestapt stapten er ineens vijf andere mannen in.

Er ontstond ruzie waarna de chauffeur vriendelijk verzocht uit te stappen. Toen werd de chauffeur ineens geslagen en geschopt door een 23-jarige man uit Capelle aan den IJssel. De politie kon deze man aanhouden en heeft hem overgebracht naar het bureau.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Taxichauffeur mishandeld Wilhelminakade Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een taxichauffeur is donderdagmorgen gewond geraakt nadat hij in elkaar werd geslagen en geschopt. De man stond op de Wilheminakade te wachten op klanten toen er plots twee mannen aankwamen lopen. Één van hen gaf aan gewond te zijn aan zijn arm en naar het ziekenhuis toe moest. Toen zij waren ingestapt stapten er ineens vijf andere mannen in.

Er ontstond ruzie waarna de chauffeur vriendelijk verzocht uit te stappen. Toen werd de chauffeur ineens geslagen en geschopt door een 23-jarige man uit Capelle aan den IJssel. De politie kon deze man aanhouden en heeft hem overgebracht naar het bureau.

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!