Arrestatie na steekincident in de familiesfeer op 1e kerstdag in ‘s-Hertogenbosch

vrijdag 26 december 2014 09:00

‘s-Hertogenbosch – De politie hield donderdag 25 december een man uit ‘s-Hertogenbosch aan op verdenking van betrokkenheid bij een steekincident eerder die middag.

Na een melding van een steekincident op de Smaragd in ‘s-Hertogenbosch ging de politie op 1e Kerstdag rond 16.00 uur meteen poolshoogte nemen. Ter plaatse troffen agenten twee mannen met verwondingen aan. Het ging om een opa en zijn kleinzoon. De opa had een verwonding aan zijn arm en de kleinzoon een verwonding aan zijn been. Beiden zijn in het ziekenhuis aan de opgelopen verwondingen behandeld. In een woning aan de Smaragd werd rond 16.15 uur de zoon van de opa en de vader van de kleinzoon aangehouden als verdachte. Zowel de slachtoffers als de verdachte wonen aan de Smaragd. Het incident zou zich gedeeltelijk in de woning en op straat hebben afgespeeld. De politie onderzoekt wat zich precies heeft afgespeeld aan de Smaragd op 1e Kerstdag. De verdachte zit vast op het politiebureau.

 

0 reacties

Arrestatie na steekincident in de familiesfeer op 1e kerstdag in ‘s-Hertogenbosch
Schrijver:

 

 

‘s-Hertogenbosch – De politie hield donderdag 25 december een man uit ‘s-Hertogenbosch aan op verdenking van betrokkenheid bij een steekincident eerder die middag.

Na een melding van een steekincident op de Smaragd in ‘s-Hertogenbosch ging de politie op 1e Kerstdag rond 16.00 uur meteen poolshoogte nemen. Ter plaatse troffen agenten twee mannen met verwondingen aan. Het ging om een opa en zijn kleinzoon. De opa had een verwonding aan zijn arm en de kleinzoon een verwonding aan zijn been. Beiden zijn in het ziekenhuis aan de opgelopen verwondingen behandeld. In een woning aan de Smaragd werd rond 16.15 uur de zoon van de opa en de vader van de kleinzoon aangehouden als verdachte. Zowel de slachtoffers als de verdachte wonen aan de Smaragd. Het incident zou zich gedeeltelijk in de woning en op straat hebben afgespeeld. De politie onderzoekt wat zich precies heeft afgespeeld aan de Smaragd op 1e Kerstdag. De verdachte zit vast op het politiebureau.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!