Gezin gewond bij brand in woning Gouwestraat Ridderkerk (video)

vrijdag 26 december 2014 02:06

Ridderkerk – Bij een brand in een woning aan de Gouwestraat is in de nacht van donderdag op vrijdag een gezin lichtgewond geraakt. Door een nog onbekende oorzaak brak er brand uit waardoor er veel rook ontstond. Het gezin kon de woning niet zelf verlaten en wachtte de brandweer en de ambulance af.

De brandweer was gelukkig snel ter plaatse redde het gezin met een ladderwagen van de zolder. Door het snelle optreden konden ze grotere schade in het pand voorkomen. De ambulancedienst heeft het gezin dat bestaat uit twee kinderen en vader en moeder ter plaatse kunnen behandelen. Zij zullen daar zijn behandeld aan klachten als rookinhalatie. Ze hoefden gelukkig niet naar het ziekenhuis. Stichting Salvage zal voor een vervangende woonruimte zorgen.

Foto’s: Jeffrey Jacobs Video : Wendy van Viegen

IMG_4972 IMG_4973 IMG_4975 IMG_4978 IMG_4981

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gezin gewond bij brand in woning Gouwestraat Ridderkerk (video)
Schrijver:

 

 

Ridderkerk – Bij een brand in een woning aan de Gouwestraat is in de nacht van donderdag op vrijdag een gezin lichtgewond geraakt. Door een nog onbekende oorzaak brak er brand uit waardoor er veel rook ontstond. Het gezin kon de woning niet zelf verlaten en wachtte de brandweer en de ambulance af.

De brandweer was gelukkig snel ter plaatse redde het gezin met een ladderwagen van de zolder. Door het snelle optreden konden ze grotere schade in het pand voorkomen. De ambulancedienst heeft het gezin dat bestaat uit twee kinderen en vader en moeder ter plaatse kunnen behandelen. Zij zullen daar zijn behandeld aan klachten als rookinhalatie. Ze hoefden gelukkig niet naar het ziekenhuis. Stichting Salvage zal voor een vervangende woonruimte zorgen.

Foto’s: Jeffrey Jacobs Video : Wendy van Viegen

IMG_4972 IMG_4973 IMG_4975 IMG_4978 IMG_4981

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!