Inbrekers niet gevonden in Ter Aar en Woubrugge ondanks zoektocht op 1e kerstdag

vrijdag 26 december 2014 12:11

Ter Aar – Ondanks een uitgebreide zoektocht in Ter Aar en Woubrugge, wisten op Eerste Kerstdag drie verdachten van een woninginbraak te ontkomen. De politie is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 20:10 uur kregen agenten de melding van inbraak in een woning aan het Reigersbos in Ter Aar. De agenten ging met spoed poolshoogte nemen en zagen op het Reigersbos net een auto met drie mannen wegrijden. Ze zijn direct achter de mannen aangegaan en zagen dat er onderweg spullen uit de auto gegooid werden. Op de Westkanaalweg kwamen de verdachten met de agenten in botsing waarna hun auto tot stilstand kwam. De drie mannen sprintten uit de auto en vluchtten de wijk in. Direct werd in de wijk een grote zoektocht ingesteld. Getuigen meldden dat de mannen een park in gevlucht waren, maar ook daar werden ze – ondanks de zoektocht met onder andere de politieheli en de honden – niet aangetroffen.

Rond 22:00 uur kwam vanaf de Kruisweg in Woubrugge, hemelsbreed niet ver van de wijk waarin de mannen ontkomen waren, een melding dat iemand een man had zien wegrennen. De zoektocht verplaatste zich richting Woubrugge, maar bleef tevergeefs. Wel werd op de Paradijsweg in Ter Aar een deel van de buit teruggevonden.

Getuigen
De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met mensen die donderdagavond iets gezien hebben in de omgeving van het reigersbos of die meer kunnen vertellen over waar deverdachten naartoe gevlucht zijn. De poltiie is bereikbaar via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

 

0 reacties

Inbrekers niet gevonden in Ter Aar en Woubrugge ondanks zoektocht op 1e kerstdag
Schrijver:

 

 

Ter Aar – Ondanks een uitgebreide zoektocht in Ter Aar en Woubrugge, wisten op Eerste Kerstdag drie verdachten van een woninginbraak te ontkomen. De politie is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 20:10 uur kregen agenten de melding van inbraak in een woning aan het Reigersbos in Ter Aar. De agenten ging met spoed poolshoogte nemen en zagen op het Reigersbos net een auto met drie mannen wegrijden. Ze zijn direct achter de mannen aangegaan en zagen dat er onderweg spullen uit de auto gegooid werden. Op de Westkanaalweg kwamen de verdachten met de agenten in botsing waarna hun auto tot stilstand kwam. De drie mannen sprintten uit de auto en vluchtten de wijk in. Direct werd in de wijk een grote zoektocht ingesteld. Getuigen meldden dat de mannen een park in gevlucht waren, maar ook daar werden ze – ondanks de zoektocht met onder andere de politieheli en de honden – niet aangetroffen.

Rond 22:00 uur kwam vanaf de Kruisweg in Woubrugge, hemelsbreed niet ver van de wijk waarin de mannen ontkomen waren, een melding dat iemand een man had zien wegrennen. De zoektocht verplaatste zich richting Woubrugge, maar bleef tevergeefs. Wel werd op de Paradijsweg in Ter Aar een deel van de buit teruggevonden.

Getuigen
De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met mensen die donderdagavond iets gezien hebben in de omgeving van het reigersbos of die meer kunnen vertellen over waar deverdachten naartoe gevlucht zijn. De poltiie is bereikbaar via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!