Inbrekers niet gevonden in Ter Aar en Woubrugge ondanks zoektocht op 1e kerstdag

Date:

Deel bericht:

Ter Aar – Ondanks een uitgebreide zoektocht in Ter Aar en Woubrugge, wisten op Eerste Kerstdag drie verdachten van een woninginbraak te ontkomen. De politie is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 20:10 uur kregen agenten de melding van inbraak in een woning aan het Reigersbos in Ter Aar. De agenten ging met spoed poolshoogte nemen en zagen op het Reigersbos net een auto met drie mannen wegrijden. Ze zijn direct achter de mannen aangegaan en zagen dat er onderweg spullen uit de auto gegooid werden. Op de Westkanaalweg kwamen de verdachten met de agenten in botsing waarna hun auto tot stilstand kwam. De drie mannen sprintten uit de auto en vluchtten de wijk in. Direct werd in de wijk een grote zoektocht ingesteld. Getuigen meldden dat de mannen een park in gevlucht waren, maar ook daar werden ze – ondanks de zoektocht met onder andere de politieheli en de honden – niet aangetroffen.

- Advertisement -

Rond 22:00 uur kwam vanaf de Kruisweg in Woubrugge, hemelsbreed niet ver van de wijk waarin de mannen ontkomen waren, een melding dat iemand een man had zien wegrennen. De zoektocht verplaatste zich richting Woubrugge, maar bleef tevergeefs. Wel werd op de Paradijsweg in Ter Aar een deel van de buit teruggevonden.

Getuigen
De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met mensen die donderdagavond iets gezien hebben in de omgeving van het reigersbos of die meer kunnen vertellen over waar deverdachten naartoe gevlucht zijn. De poltiie is bereikbaar via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Dierenambulance krijgt nepmelding vanuit gevangenis in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn - De dierenambulance van Alphen aan den Rijn en omstreken heeft recentelijk een nepmelding...

Celstraf en tbs met dwangverpleging voor plegen ontucht en ombrengen 14-jarige Esmee

Regio Leiden - De 33-jarige turnleraar Olivier van de G. is veroordeeld tot twaalf jaar gevangenisstraf en tbs...

Hulpdiensten zoeken naar “parachutist” te water Langeraarse Plassen Ter Aar

Ter Aar - De hulpdiensten rukten zondagavond rond 18.00 uur uit voor een melding van een mogelijke neergestorte...

Zes jongeren aangehouden voor inbraak in bedrijf

Alphen aan den Rijn - De politie hield zondag 17 februari omstreeks 15.00 uur vijf jongens en één...