Sneeuw op komst! Kans op gladheid

vrijdag 26 december 2014 01:30

Landelijk – Volgens het KNMI moet Nederland zich op gaan maken voor een echte winterse periode. Vannacht zijn de strooiwagens al op pad gegaan vanwege mogelijke gladheid op de wegen. Het wordt kouder en de regen die is gevallen kan mogelijk gaan bevriezen.

In de nacht van vrijdag op zaterdag krijgen we dan mogelijk te maken met de eerste sneeuwval van dit winterseizoen. Weeronline.nl geeft aan dat de buien vanuit het zuidwesten zullen binnenkomen. Eerst met natte sneeuw en hagel die mogelijk overgaan in droge sneeuw. Als het echt overgaat in droge sneeuw dan zou er wel eens een paar cm kunnen blijven liggen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Sneeuw op komst! Kans op gladheid
Schrijver:

 

 

Landelijk – Volgens het KNMI moet Nederland zich op gaan maken voor een echte winterse periode. Vannacht zijn de strooiwagens al op pad gegaan vanwege mogelijke gladheid op de wegen. Het wordt kouder en de regen die is gevallen kan mogelijk gaan bevriezen.

In de nacht van vrijdag op zaterdag krijgen we dan mogelijk te maken met de eerste sneeuwval van dit winterseizoen. Weeronline.nl geeft aan dat de buien vanuit het zuidwesten zullen binnenkomen. Eerst met natte sneeuw en hagel die mogelijk overgaan in droge sneeuw. Als het echt overgaat in droge sneeuw dan zou er wel eens een paar cm kunnen blijven liggen.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!