Woningbrand Pijperstraat Rotterdam, drie slachtoffers naar ziekenhuis vervoerd

vrijdag 26 december 2014 05:30

Rotterdam – Afgelopen nacht omstreeks 04:50 uur kwam er bij de meldkamer brandweer een melding binnen van een woningbrand op de Pijperstraat te Rotterdam waar nog mensen in de woning waren.

In verband met de aard van de melding zijn naast twee politiewagens ook meerdere brandweerwagens naar het opgegeven adres uitgerukt. Ter plaatse trof men flinke brand aan in de woning op de begane grond. De brand is zo als het nu laat aanzien ontstaan bij de televisie dan wel dicht na bij de televisie. Door de brand is de volledige begane grond onbewoonbaar geworden. De bewoners die zeer geschrokken waren zijn door naast gelegen buren opgevangen om van de ergste schrik te bekomen.

Aangezien de bewoners een grote hoeveelheid rook hadden ingeademd is er een ambulance met spoed ter plaatse gekomen. Alle drie de slachtoffers zijn na controle ter plaatse met spoed vervoerd naar het ziekenhuis voor onderzoek en verdere behandeling. Het team brandonderzoek van de brandweer heeft een onderzoek ingesteld om de exacte brandoorzaak te achter halen. Stichting Salvage is eveneens ter plaatse gekomen en zal voor het getroffen gezin onder andere vervangende woonruimte te verzorgen. Tijdens de brand is de Pijperstraat voor al het verkeer afgesloten geweest zodat de hulpdiensten een vrije en veilige werkplek hadden.

Foto’s: Enrico Luijcx

DSC_0131
DSC_0148
DSC_0151
DSC_0154
DSC_0159
DSC_0161
DSC_0163
DSC_0170
DSC_0175
DSC_0190
DSC_0194
DSC_0196
DSC_0197
DSC_0199

 

0 reacties

Woningbrand Pijperstraat Rotterdam, drie slachtoffers naar ziekenhuis vervoerd
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Afgelopen nacht omstreeks 04:50 uur kwam er bij de meldkamer brandweer een melding binnen van een woningbrand op de Pijperstraat te Rotterdam waar nog mensen in de woning waren.

In verband met de aard van de melding zijn naast twee politiewagens ook meerdere brandweerwagens naar het opgegeven adres uitgerukt. Ter plaatse trof men flinke brand aan in de woning op de begane grond. De brand is zo als het nu laat aanzien ontstaan bij de televisie dan wel dicht na bij de televisie. Door de brand is de volledige begane grond onbewoonbaar geworden. De bewoners die zeer geschrokken waren zijn door naast gelegen buren opgevangen om van de ergste schrik te bekomen.

Aangezien de bewoners een grote hoeveelheid rook hadden ingeademd is er een ambulance met spoed ter plaatse gekomen. Alle drie de slachtoffers zijn na controle ter plaatse met spoed vervoerd naar het ziekenhuis voor onderzoek en verdere behandeling. Het team brandonderzoek van de brandweer heeft een onderzoek ingesteld om de exacte brandoorzaak te achter halen. Stichting Salvage is eveneens ter plaatse gekomen en zal voor het getroffen gezin onder andere vervangende woonruimte te verzorgen. Tijdens de brand is de Pijperstraat voor al het verkeer afgesloten geweest zodat de hulpdiensten een vrije en veilige werkplek hadden.

Foto’s: Enrico Luijcx

DSC_0131
DSC_0148
DSC_0151
DSC_0154
DSC_0159
DSC_0161
DSC_0163
DSC_0170
DSC_0175
DSC_0190
DSC_0194
DSC_0196
DSC_0197
DSC_0199

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!