[Update – Terecht] 8-jarige Anthony vermist vanaf de Walchersestraat Rotterdam

zaterdag 27 december 2014 14:06

Rotterdam – Sinds vanmorgen 10:00 uur wordt de 8-jarige Anthony vermist vanaf de Walchersestraat te Rotterdam.

Omstreeks 10:00 uur is Anthony de hond een Westland-Terrier genaamd Rex uit gaan laten. Dit doet hij normaal gesproken altijd rondom de Walchersestraat en nabij gelegen Amelandsestraat. Dit betreft de woonwijk achter het Zuidplein.

Signalement
Anthony is een blanke jongen van 8 jaar oud. Hij is 127 cm groot en heeft kort blond haar. Hij draagt een donker grijze jas met een blauwe spijkerbroek met op de linker broekspijp een afbeelding van een beige hond uit de film Planes. Verder draagt hij half hoge schoenen.

Mocht u Anthony aantreffen dan verzoekt de politie u te bellen met 112.

UPDATE 15:02 uur:
De 8-jarige Anthony is gelukkig weer terecht en verkeerd in goede gezondheid.
De sneeuw deed hem verdwalen, maar nu terug door alerte getuige naar aanleiding van de berichtgeving. De politie dank iedereen voor het uitkijken.

 

1 Reactie

  1. Antoinette

    wij werden vanmorgen aangesproken in het zuiderpark door 2 politie agenten en hebben het woord verspreid aan iedere die we hebben gezien, we hebben ook goed rondgekeken maar helaas hebben we Anthony niet mogen aantreffen. Onze gedachten gaan uit naar de family we hopen dat hij snel terecht komt!

    Fam de bruine

[Update – Terecht] 8-jarige Anthony vermist vanaf de Walchersestraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Sinds vanmorgen 10:00 uur wordt de 8-jarige Anthony vermist vanaf de Walchersestraat te Rotterdam.

Omstreeks 10:00 uur is Anthony de hond een Westland-Terrier genaamd Rex uit gaan laten. Dit doet hij normaal gesproken altijd rondom de Walchersestraat en nabij gelegen Amelandsestraat. Dit betreft de woonwijk achter het Zuidplein.

Signalement
Anthony is een blanke jongen van 8 jaar oud. Hij is 127 cm groot en heeft kort blond haar. Hij draagt een donker grijze jas met een blauwe spijkerbroek met op de linker broekspijp een afbeelding van een beige hond uit de film Planes. Verder draagt hij half hoge schoenen.

Mocht u Anthony aantreffen dan verzoekt de politie u te bellen met 112.

UPDATE 15:02 uur:
De 8-jarige Anthony is gelukkig weer terecht en verkeerd in goede gezondheid.
De sneeuw deed hem verdwalen, maar nu terug door alerte getuige naar aanleiding van de berichtgeving. De politie dank iedereen voor het uitkijken.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!