Dronken Tilburger zonder rijbewijs betrokken bij aanrijding

zaterdag 27 december 2014 11:23

Tilburg – Een 27-jarige Tilburger is de nacht van vrijdag 26 op zaterdag 27 december 2014 omstreeks 01.00 uur na een verkeersongeval op de Midden Brabantweg aangehouden als verdachte van het rijden onder invloed en het rijden zonder geldig rijbewijs. De verdachte was na het ongeval doorgereden maar kwam later als bijrijder terug, waarbij hij werd herkend door de tegenpartij.

Agenten zagen een auto op de kruising van de Midden Brabantweg met de Heikantlaan stilstaan. De bestuurder en de bijrijdster vertelden hen dat zij zojuist waren aangereden en dat de veroorzaker was doorgereden zonder zijn identiteit bekend te maken. Een kentekenplaat van de auto van de veroorzaker was achtergebleven. Terwijl de agenten bezig waren met de afhandeling kwam de auto van de veroorzaker terug gereden. Er stapten twee mannen uit. De bestuurder stapte op de agenten af en vertelde hen dat hij gereden had en zo schrok van de aanrijding dat hij niet gestopt had. Agenten zagen echter dat hij in het geheel niet voldeed aan het signalement dat de achterblijvers van de doorrijder hadden opgegeven. Zij wezen eensgezind de bijrijder, die onvast ter been was, aan als bestuurder. Deze man is daarop aangehouden. Hij was onder invloed van alcohol. Hij blies 750 ugl. Aan het bureau bleek bovendien dat zijn rijbewijs op 19 maart 2013 ongeldig was verklaard.

 

0 reacties

Dronken Tilburger zonder rijbewijs betrokken bij aanrijding
Schrijver:

 

 

Tilburg – Een 27-jarige Tilburger is de nacht van vrijdag 26 op zaterdag 27 december 2014 omstreeks 01.00 uur na een verkeersongeval op de Midden Brabantweg aangehouden als verdachte van het rijden onder invloed en het rijden zonder geldig rijbewijs. De verdachte was na het ongeval doorgereden maar kwam later als bijrijder terug, waarbij hij werd herkend door de tegenpartij.

Agenten zagen een auto op de kruising van de Midden Brabantweg met de Heikantlaan stilstaan. De bestuurder en de bijrijdster vertelden hen dat zij zojuist waren aangereden en dat de veroorzaker was doorgereden zonder zijn identiteit bekend te maken. Een kentekenplaat van de auto van de veroorzaker was achtergebleven. Terwijl de agenten bezig waren met de afhandeling kwam de auto van de veroorzaker terug gereden. Er stapten twee mannen uit. De bestuurder stapte op de agenten af en vertelde hen dat hij gereden had en zo schrok van de aanrijding dat hij niet gestopt had. Agenten zagen echter dat hij in het geheel niet voldeed aan het signalement dat de achterblijvers van de doorrijder hadden opgegeven. Zij wezen eensgezind de bijrijder, die onvast ter been was, aan als bestuurder. Deze man is daarop aangehouden. Hij was onder invloed van alcohol. Hij blies 750 ugl. Aan het bureau bleek bovendien dat zijn rijbewijs op 19 maart 2013 ongeldig was verklaard.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!