Gevaarlijk zonnescherm verwijderd van flat door brandweer Vlaardingen

zondag 28 december 2014 18:17

Vlaardingen – Brandweerlieden hebben zondagochtend een zonnescherm verwijderd die aan het Billitonflat gevaarlijk los hing. De politie werd ingelicht over het loshangende scherm, ter plaatse hebben zij de situatie beoordeeld en de brandweer ter plaatse laten komen.

Omdat er voor voetgangers die op de Burgemeester Pruissingel dusdanig gevaar ontstond is er een afzetting gevormd. Naast het verwijderen van het zonnescherm zijn ook enkele gevaarlijke ijsblokken verwijderd van de gevel.

Foto’s : Wijkagent Anita Buwalda 

B58KwAwCAAAMzM0 B58KB_DIUAEStRY

 

0 reacties

Gevaarlijk zonnescherm verwijderd van flat door brandweer Vlaardingen
Schrijver:

 

 

Vlaardingen – Brandweerlieden hebben zondagochtend een zonnescherm verwijderd die aan het Billitonflat gevaarlijk los hing. De politie werd ingelicht over het loshangende scherm, ter plaatse hebben zij de situatie beoordeeld en de brandweer ter plaatse laten komen.

Omdat er voor voetgangers die op de Burgemeester Pruissingel dusdanig gevaar ontstond is er een afzetting gevormd. Naast het verwijderen van het zonnescherm zijn ook enkele gevaarlijke ijsblokken verwijderd van de gevel.

Foto’s : Wijkagent Anita Buwalda 

B58KwAwCAAAMzM0 B58KB_DIUAEStRY

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!