Man (31) gewond na steekpartij Aelbrechtskade Rotterdam

zondag 28 december 2014 18:17

Rotterdam – Bij een steekincident op de Aelbrechtskade is zondagochtend een 31-jarige man uit Den Haag gewond geraakt tijdens een ruzie in de relationele sfeer. Diverse eenheden van de politie gingen omstreeks 03:00 ter plaatse voor een melding van een ruzie in een portiek, ter plaatse troffen zij de man aan met verwondingen aan het gezicht.

Een ambulance kwam ter plaatse om hulp te verlenen, in het ziekenhuis verklaarde de man te zijn gestoken door een familielid, deze kon niet worden aangehouden. De politie heeft naar het steekincident een nader onderzoek ingesteld.

 

 

 

0 reacties

Man (31) gewond na steekpartij Aelbrechtskade Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een steekincident op de Aelbrechtskade is zondagochtend een 31-jarige man uit Den Haag gewond geraakt tijdens een ruzie in de relationele sfeer. Diverse eenheden van de politie gingen omstreeks 03:00 ter plaatse voor een melding van een ruzie in een portiek, ter plaatse troffen zij de man aan met verwondingen aan het gezicht.

Een ambulance kwam ter plaatse om hulp te verlenen, in het ziekenhuis verklaarde de man te zijn gestoken door een familielid, deze kon niet worden aangehouden. De politie heeft naar het steekincident een nader onderzoek ingesteld.

 

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!