maandag, januari 18, 2021

34-jarige Zoetermeerder in België aangehouden

Den Haag – De Belgische politie hield vrijdag 26 december in samenwerking met het EVA-team van de eenheid Den Haag een 34-jarige Zoetermeerder aan die nog een deel van zijn gevangenisstraf moest uitzitten.

De politie zocht de verdachte omdat hij nog een gevangenisstraf van 150 dagen open heeft staan voor een woningoverval die hij eerder pleegde. Het EVA-team stelde een onderzoek in naar de mogelijke verblijfplaats van de verdachte waarbij het spoor naar België leidde. De Belgische politie kon in een woning de 34-jarige Zoetermeerder aanhouden.

Het EVA-team
Het zogenoemde EVA-team (Executie Vonnissen Afgestraften) richt zich op veroordeelden die nog een straf uit moeten zitten. Het team kijkt vooral naar de “grote vissen”, gesignaleerden die vermoedelijk hun geld verdienen in de criminaliteit.

Related Articles

Fietser zwaargewond na aanrijding Laan van Avant-Garde Rotterdam

0
Rotterdam - Een 15-jarige fietser is zondagavond zwaargewond geraakt nadat deze werd aangereden op de...

Brandweer op zoek naar mogelijke drenkeling Gaddijk Spijkenisse

0
Spijkenisse - De brandweer is zondagavond een geruime tijd op zoek geweest naar een mogelijke...

Overval op supermarkt Bredenoord Rotterdam

0
Rotterdam - Een man heeft zondagavond een supermarkt aan de Bredenoord in Rotterdam-IJsselmonde overvallen. De...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg