Auto te water door gladheid N209 Doenkade Berkel en Rodenrijs

maandag 29 december 2014 02:21

Berkel en Rodenrijs – Maandagmorgen 29 december is een automobilist op de N209 Doenkade gewond geraakt door een éénzijdig ongeval. Door gladheid raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt en kwam beneden in de sloot terecht. 

Door de klap kwam de bestuurder met zijn hoofd tegen het panoramadak terecht. Door het koude water en de klap met zijn hoofd raakte hij onderkoeld en gewond. Hij werd door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een berger heeft de auto geborgen.

IMG_5042kl IMG_5043kl IMG_5044kl IMG_5039kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto te water door gladheid N209 Doenkade Berkel en Rodenrijs
Schrijver:

 

 

Berkel en Rodenrijs – Maandagmorgen 29 december is een automobilist op de N209 Doenkade gewond geraakt door een éénzijdig ongeval. Door gladheid raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt en kwam beneden in de sloot terecht. 

Door de klap kwam de bestuurder met zijn hoofd tegen het panoramadak terecht. Door het koude water en de klap met zijn hoofd raakte hij onderkoeld en gewond. Hij werd door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een berger heeft de auto geborgen.

IMG_5042kl IMG_5043kl IMG_5044kl IMG_5039kl

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!