Auto’s te water en in de berm door gladheid N210 Krimpen a/d IJssel (video)

maandag 29 december 2014 03:13

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL – Maandagmorgen 29 december omstreeks kwart voor één zijn vier voertuigen betrokken geweest bij een ongeval op de C.G Roosweg N210 door een spiegelglad wegdek. Één automobilist raakte in de slip door het spekgladde wegdek en kwam daardoor met zijn achterkant in de sloot terecht. Drie anderen wilden het ongeval ontwijken maar raakten ook in een flinke slip.

Door de glijpartijen raakten twee voertuigen in de berm en de ander ging eveneens de sloot in, en stak alleen het dak nog boven water uit. Alle automobilisten konden gelukkig zelf uit hun voertuigen komen. Doordat het weg glad was duur het even voor de nodige hulpverlening ter plaatse was. Niemand raakte dusdanig gewond dat deze naar het ziekenhuis moest. Degene met een nat pak is opgevangen door de hulpverlening om onderkoeling te voorkomen.

Vooral de N210 tussen Krimpen aan den IJssel en Schoonhoven bleek spiegelglad te zijn geworden, meerdere voertuigen raakten daardoor in de slip. Ook was de Abram van Rijckevorselweg een ijsbaan. Gemeentewerken was inmiddels wel al begonnen met strooien. Omstreeks 02.00 uur waren de wegen weer redelijk berijdbaar.

IMG_5001kl IMG_5003kl IMG_5005kl IMG_5008kl IMG_5019kl IMG_5011kl IMG_5010kl IMG_4996kl

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto’s te water en in de berm door gladheid N210 Krimpen a/d IJssel (video)
Schrijver:

 

 

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL – Maandagmorgen 29 december omstreeks kwart voor één zijn vier voertuigen betrokken geweest bij een ongeval op de C.G Roosweg N210 door een spiegelglad wegdek. Één automobilist raakte in de slip door het spekgladde wegdek en kwam daardoor met zijn achterkant in de sloot terecht. Drie anderen wilden het ongeval ontwijken maar raakten ook in een flinke slip.

Door de glijpartijen raakten twee voertuigen in de berm en de ander ging eveneens de sloot in, en stak alleen het dak nog boven water uit. Alle automobilisten konden gelukkig zelf uit hun voertuigen komen. Doordat het weg glad was duur het even voor de nodige hulpverlening ter plaatse was. Niemand raakte dusdanig gewond dat deze naar het ziekenhuis moest. Degene met een nat pak is opgevangen door de hulpverlening om onderkoeling te voorkomen.

Vooral de N210 tussen Krimpen aan den IJssel en Schoonhoven bleek spiegelglad te zijn geworden, meerdere voertuigen raakten daardoor in de slip. Ook was de Abram van Rijckevorselweg een ijsbaan. Gemeentewerken was inmiddels wel al begonnen met strooien. Omstreeks 02.00 uur waren de wegen weer redelijk berijdbaar.

IMG_5001kl IMG_5003kl IMG_5005kl IMG_5008kl IMG_5019kl IMG_5011kl IMG_5010kl IMG_4996kl

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!