Bevroren voorruit levert bestuurder boete op plus nog één voor belediging Den Haag

maandag 29 december 2014 11:26

Den Haag – Agenten schreven zondag 28 december om 09:30 uur op de Lozerlaan een bekeuring uit voor een Hagenaar die de bevroren voorruit van zijn auto niet goed had schoongemaakt. De bestuurder beledigde agenten tijdens het uitschrijven van de bekeuring.

Politieagenten zagen op de Lozerlaan een bestuurder rijden die de voorruit van zijn auto niet goed had schoongemaakt. De bestuurder, een 48-jarige Hagenaar, kreeg hiervoor een bekeuring van 230 euro. De Hagenaar wond zich hier over op en beledigde de agenten. Nadat hij door politieagenten was gewaarschuwd ging hij door met het beledigen waarna hij werd aangehouden. Aan het bureau kreeg de man voor de belediging een boete van 300 euro.

 

0 reacties

Bevroren voorruit levert bestuurder boete op plus nog één voor belediging Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – Agenten schreven zondag 28 december om 09:30 uur op de Lozerlaan een bekeuring uit voor een Hagenaar die de bevroren voorruit van zijn auto niet goed had schoongemaakt. De bestuurder beledigde agenten tijdens het uitschrijven van de bekeuring.

Politieagenten zagen op de Lozerlaan een bestuurder rijden die de voorruit van zijn auto niet goed had schoongemaakt. De bestuurder, een 48-jarige Hagenaar, kreeg hiervoor een bekeuring van 230 euro. De Hagenaar wond zich hier over op en beledigde de agenten. Nadat hij door politieagenten was gewaarschuwd ging hij door met het beledigen waarna hij werd aangehouden. Aan het bureau kreeg de man voor de belediging een boete van 300 euro.

 

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!