Hulpdiensten zoeken naar mogelijk persoon te water N207 Hoofdstraat Bergambacht

maandag 29 december 2014 23:56

Bergambacht – De hulpdiensten hebben maandagavond tevergeefs gezocht de mogelijk vermiste 41-jarige verwarde vrouw in Bergambacht. De hulpdiensten kregen een melding dat in het water tussen de N207 met de Hoofdstraat een gat in het ijs was gesignaleerd. 

De hulpdiensten namen het zekere voor het onzekere en rukten met onder andere duikers van de brandweer uit. Zij hebben het water volledig doorzocht maar konden niets aantreffen in het water. Na ongeveer een uur werd het zoeken stopgezet en vertrokken de hulpdiensten weer. De zoekactie naar de vermiste vrouw gaat nog door.

https://twitter.com/112HM/status/549670649292394496/photo/1

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Hulpdiensten zoeken naar mogelijk persoon te water N207 Hoofdstraat Bergambacht
Schrijver:

 

 

Bergambacht – De hulpdiensten hebben maandagavond tevergeefs gezocht de mogelijk vermiste 41-jarige verwarde vrouw in Bergambacht. De hulpdiensten kregen een melding dat in het water tussen de N207 met de Hoofdstraat een gat in het ijs was gesignaleerd. 

De hulpdiensten namen het zekere voor het onzekere en rukten met onder andere duikers van de brandweer uit. Zij hebben het water volledig doorzocht maar konden niets aantreffen in het water. Na ongeveer een uur werd het zoeken stopgezet en vertrokken de hulpdiensten weer. De zoekactie naar de vermiste vrouw gaat nog door.

https://twitter.com/112HM/status/549670649292394496/photo/1

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!