Inbrekers vertrekken via achterkant bij thuiskomst bewoner Burgemeester Patijnlaan Den Haag

maandag 29 december 2014 11:37

Den Haag – Toen een 56-jarige Hagenaar op zondag 28 december rond 17:30 uur thuiskwam zag hij nog net hoe inbrekers uit zijn woning wegvluchtten. De politie zoekt getuigen van de inbraak in de woning aan de Burgemeester Patijnlaan.

Toen de man zijn huis binnenstapte hoorde hij nog net de inbreker of inbrekers via de achterkant van zijn huis vluchtten. Een ruit was kapot en de woning was doorzocht. Agenten gingen meteen ter plaatse, maar troffen geen verdachten aan. Om hoeveel daders het gaat is nog niet bekend, wel is duidelijk dat ze zonder buit zijn gevlucht.

Heeft u iets gezien of gehoord dat mogelijk met deze inbraak te maken heeft? Neem dan contact op via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

0 reacties

Inbrekers vertrekken via achterkant bij thuiskomst bewoner Burgemeester Patijnlaan Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – Toen een 56-jarige Hagenaar op zondag 28 december rond 17:30 uur thuiskwam zag hij nog net hoe inbrekers uit zijn woning wegvluchtten. De politie zoekt getuigen van de inbraak in de woning aan de Burgemeester Patijnlaan.

Toen de man zijn huis binnenstapte hoorde hij nog net de inbreker of inbrekers via de achterkant van zijn huis vluchtten. Een ruit was kapot en de woning was doorzocht. Agenten gingen meteen ter plaatse, maar troffen geen verdachten aan. Om hoeveel daders het gaat is nog niet bekend, wel is duidelijk dat ze zonder buit zijn gevlucht.

Heeft u iets gezien of gehoord dat mogelijk met deze inbraak te maken heeft? Neem dan contact op via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!