Veel ongelukken door gladheid op Rotterdamse snelwegen (video)

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Veel automobilisten zijn maandagmorgen omstreeks 01:00 uur in de problemen gekomen door de ijzel die naar beneden kwam. Vooral rond de ring van Rotterdam waren er veel ongelukken gebeurd. Op diverse snel- en provinciale wegen ontstonden er veel glijpartijen. Onder andere op de A15, A16, en de A12 ontstonden er veel problemen.

Door een spiegelglad wegdek kwamen de vrachtwagens de Fly-over op de A15 bij Ridderkerk niet meer op. Deze werd daarom dan ook afgesloten. Tussen Prins Alexander en Kralingen ontstonden er eveneens ongevallen. Op de A15 tussen Hardinxveld-Giessendam en Gorinchem schaarde een vrachtwagen.

- Advertisement -

Vanwege de gladde wegen stelde rijkswaterstaat een snelheidsdeken in werking. Op de matrixborden werd de maximumsnelheid van 50km/u per uur ingesteld. Ons is opgevallen dat veel automobilisten dit negeren en gewoon stevig doortrappen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Woning vol rook door schoorsteenbrand Dilledonk-Zuid Spijkenisse

Spijkenisse - Donderdagavond 25 april is er brand uitgebroken in een schoorsteen van een woning aan de Dilledonk-Zuid...

Lichtgewonde bij eenzijdig ongeval Havendijk Schiedam

Havendijk, Schiedam - Woensdagavond 24 april rond 18.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...

Aanhouding na melding steekpartij Brede Hilledijk Rotterdam

Rotterdam - Op de Brede Hilledijk is vanavond rond 19.45 uur een melding van een steekpartij geweest. De...