Veel ongelukken door gladheid op Rotterdamse snelwegen (video)

maandag 29 december 2014 03:46

Rotterdam – Veel automobilisten zijn maandagmorgen omstreeks 01:00 uur in de problemen gekomen door de ijzel die naar beneden kwam. Vooral rond de ring van Rotterdam waren er veel ongelukken gebeurd. Op diverse snel- en provinciale wegen ontstonden er veel glijpartijen. Onder andere op de A15, A16, en de A12 ontstonden er veel problemen.

Door een spiegelglad wegdek kwamen de vrachtwagens de Fly-over op de A15 bij Ridderkerk niet meer op. Deze werd daarom dan ook afgesloten. Tussen Prins Alexander en Kralingen ontstonden er eveneens ongevallen. Op de A15 tussen Hardinxveld-Giessendam en Gorinchem schaarde een vrachtwagen.

Vanwege de gladde wegen stelde rijkswaterstaat een snelheidsdeken in werking. Op de matrixborden werd de maximumsnelheid van 50km/u per uur ingesteld. Ons is opgevallen dat veel automobilisten dit negeren en gewoon stevig doortrappen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Veel ongelukken door gladheid op Rotterdamse snelwegen (video)
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Veel automobilisten zijn maandagmorgen omstreeks 01:00 uur in de problemen gekomen door de ijzel die naar beneden kwam. Vooral rond de ring van Rotterdam waren er veel ongelukken gebeurd. Op diverse snel- en provinciale wegen ontstonden er veel glijpartijen. Onder andere op de A15, A16, en de A12 ontstonden er veel problemen.

Door een spiegelglad wegdek kwamen de vrachtwagens de Fly-over op de A15 bij Ridderkerk niet meer op. Deze werd daarom dan ook afgesloten. Tussen Prins Alexander en Kralingen ontstonden er eveneens ongevallen. Op de A15 tussen Hardinxveld-Giessendam en Gorinchem schaarde een vrachtwagen.

Vanwege de gladde wegen stelde rijkswaterstaat een snelheidsdeken in werking. Op de matrixborden werd de maximumsnelheid van 50km/u per uur ingesteld. Ons is opgevallen dat veel automobilisten dit negeren en gewoon stevig doortrappen.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!