Veel schade door onploffingen Watergeusstraat Rotterdam Delfshaven

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een auto aan het Middenkoushof en een portiek aan de Watergeusstraat hebben flinke schade opgelopen als gevolg van twee flinke ontploffingen door mogelijk illegaal vuurwerk. Omstreeks half negen werd en een explosief op de auto gegooid. Door de klap raakte deze zwaar beschadigd. Niet veel later ontplofte er ongeveer 150 meter verderop ook een projectiel. Hierdoor ontstond er flinke schade aan de ruiten van een portiek en een woning.

De politie kwam ter plaatse en stelde een onderzoek in. Een woordvoerder liet weten dat er mogelijk zwaar vuurwerk of een molotovcocktail is gebruikt. De forensische opsporing heeft diverse sporen veiliggesteld. Er vielen geen gewonden door het incident.

Foto’s : Kevin Schenk meer op 112-rijnmond.nl

20141229210524 20141229210519

 

 

Door twee ontploffingen in Rotterdam-Delfshaven zijn maandagavond de ruiten van diverse woningen gesneuveld. Ook liep een geparkeerde auto forse schade op.

Het beschadigde voertuig stond aan het Middenkoushof. Omstreeks half negen werd een explosief tegen de wagen gegooid.

Kort daarna werd zo’n 150 meter verderop een woning aan de Watergeusstraat bestookt. Er is mogelijk vuurwerk of een molotovcocktail gebruikt, zei een politiewoordvoerder. Niemand raakte gewond.

De zoon van de eigenaresse van de beschadigde auto reageert verbijsterd. ”Het is gewoon te zielig voor woorden”, vindt hij. ”Dit is geen normaal klein bommetje. Het kan geen strijker zijn.”

De politie zoekt nog uit waarmee de schade precies is aangericht. De omgeving is voorlopig afgezet voor onderzoek.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd