Dode pasgeboren baby in vuilniszak aangetroffen Breda

dinsdag 30 december 2014 19:28

Breda – Op dinsdag 30 december 2014 werd het stoffelijk overschot van een pasgeboren baby gevonden. Uit aangetroffen sporen maakt de politie op dat de moeder wellicht medische hulp nodig heeft. De politie doet een dringend beroep op de moeder zich onder medische behandeling te stellen.

Het babylichaampje werd rond het middaguur gevonden op de galerij van een flat aan de Ganzerik (wijk Haagse Beemden) te Breda. Voorbijgangers zagen een vuilniszak liggen, waarin babylichaampje bleek te liggen. Het bleek om het stoffelijk overschot te gaan van een pasgeboren kindje. Tot op heden heeft zich nog niemand gemeld die bij de zaak betrokken is. Het is van groot belang dat de moeder zich onder medische behandeling laat stellen.

Onderzoek
Primair staat het medisch welbevinden van de moeder voorop. Daarnaast is de politie echter ook een opsporingsonderzoek gestart, waarbij rekening gehouden wordt met verschillende scenario’s. Het stoffelijk overschot van het kindje is overgebracht naar een mortuarium, waarna een sectie zal plaatsvinden.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode pasgeboren baby in vuilniszak aangetroffen Breda
Schrijver:

 

 

Breda – Op dinsdag 30 december 2014 werd het stoffelijk overschot van een pasgeboren baby gevonden. Uit aangetroffen sporen maakt de politie op dat de moeder wellicht medische hulp nodig heeft. De politie doet een dringend beroep op de moeder zich onder medische behandeling te stellen.

Het babylichaampje werd rond het middaguur gevonden op de galerij van een flat aan de Ganzerik (wijk Haagse Beemden) te Breda. Voorbijgangers zagen een vuilniszak liggen, waarin babylichaampje bleek te liggen. Het bleek om het stoffelijk overschot te gaan van een pasgeboren kindje. Tot op heden heeft zich nog niemand gemeld die bij de zaak betrokken is. Het is van groot belang dat de moeder zich onder medische behandeling laat stellen.

Onderzoek
Primair staat het medisch welbevinden van de moeder voorop. Daarnaast is de politie echter ook een opsporingsonderzoek gestart, waarbij rekening gehouden wordt met verschillende scenario’s. Het stoffelijk overschot van het kindje is overgebracht naar een mortuarium, waarna een sectie zal plaatsvinden.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!