Dode pasgeboren baby in vuilniszak aangetroffen Breda

Date:

Deel bericht:

Breda – Op dinsdag 30 december 2014 werd het stoffelijk overschot van een pasgeboren baby gevonden. Uit aangetroffen sporen maakt de politie op dat de moeder wellicht medische hulp nodig heeft. De politie doet een dringend beroep op de moeder zich onder medische behandeling te stellen.

Het babylichaampje werd rond het middaguur gevonden op de galerij van een flat aan de Ganzerik (wijk Haagse Beemden) te Breda. Voorbijgangers zagen een vuilniszak liggen, waarin babylichaampje bleek te liggen. Het bleek om het stoffelijk overschot te gaan van een pasgeboren kindje. Tot op heden heeft zich nog niemand gemeld die bij de zaak betrokken is. Het is van groot belang dat de moeder zich onder medische behandeling laat stellen.

- Advertisement -

Onderzoek
Primair staat het medisch welbevinden van de moeder voorop. Daarnaast is de politie echter ook een opsporingsonderzoek gestart, waarbij rekening gehouden wordt met verschillende scenario’s. Het stoffelijk overschot van het kindje is overgebracht naar een mortuarium, waarna een sectie zal plaatsvinden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

NS zet treinen zaterdag drie minuten stil na recente mishandeling: “Het kan niet zo langer”

Landelijk - Op zaterdag 20 april zet de NS alle treinen om 22.30 uur drie minuten stil. Dit...

Celstraffen geëist tegen drugsbazen uit Schiedam en Capelle aan den IJssel

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft celstraffen van 10 jaar en 7 maanden geëist tegen twee 45-jarige mannen uit...

Politie houdt Vlaardinger aan na inval drugslab in Bleiswijk

Bleiswijk - In een garagebox in Bleiswijk aan de Overbuurtseweg is zaterdagmorgen een drugslab aangetroffen. Een 50-jarige Vlaardingen...

Scooter en fiets in botsing op Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel

Zaterdagmiddag rond 15:30 werden verschillende hulpdiensten gestuurd naar Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel waar een...