Onderzoek na aantreffen onbekende stof aan de IJsseldijk in Capelle a/d IJssel

dinsdag 30 december 2014 20:29

Capelle aan den IJssel – De politie heeft maandagavond een uitgebreid onderzoek ingesteld na het aantreffen van diverse mogelijk gevaarlijke stoffen. In een onderzoek wat uitgevoerd wordt kwam de locatie aan de IJsseldijk naar voren. Op 21 december werd er aan het Duivenpad in Rotterdam een aanhangwagen aangetroffen met diverse explosieve grondstoffen.

Met behulp van een speciaal transport is de aanhanger naar Amsterdam vervoerd. Wat er exact in de vaten langs de IJsseldijk zit is niet bekend, er zijn nog geen aanhoudingen verricht. Dinsdag is het onderzoek naar de de stoffen voortgezet door de politie en de DCMR.

 

0 reacties

Onderzoek na aantreffen onbekende stof aan de IJsseldijk in Capelle a/d IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – De politie heeft maandagavond een uitgebreid onderzoek ingesteld na het aantreffen van diverse mogelijk gevaarlijke stoffen. In een onderzoek wat uitgevoerd wordt kwam de locatie aan de IJsseldijk naar voren. Op 21 december werd er aan het Duivenpad in Rotterdam een aanhangwagen aangetroffen met diverse explosieve grondstoffen.

Met behulp van een speciaal transport is de aanhanger naar Amsterdam vervoerd. Wat er exact in de vaten langs de IJsseldijk zit is niet bekend, er zijn nog geen aanhoudingen verricht. Dinsdag is het onderzoek naar de de stoffen voortgezet door de politie en de DCMR.

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!