Onderzoek na aantreffen onbekende stof aan de IJsseldijk in Capelle a/d IJssel
via

 

 

Capelle aan den IJssel – De politie heeft maandagavond een uitgebreid onderzoek ingesteld na het aantreffen van diverse mogelijk gevaarlijke stoffen. In een onderzoek wat uitgevoerd wordt kwam de locatie aan de IJsseldijk naar voren. Op 21 december werd er aan het Duivenpad in Rotterdam een aanhangwagen aangetroffen met diverse explosieve grondstoffen.

Met behulp van een speciaal transport is de aanhanger naar Amsterdam vervoerd. Wat er exact in de vaten langs de IJsseldijk zit is niet bekend, er zijn nog geen aanhoudingen verricht. Dinsdag is het onderzoek naar de de stoffen voortgezet door de politie en de DCMR.

 

Onderzoek na aantreffen onbekende stof aan de IJsseldijk in Capelle a/d IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – De politie heeft maandagavond een uitgebreid onderzoek ingesteld na het aantreffen van diverse mogelijk gevaarlijke stoffen. In een onderzoek wat uitgevoerd wordt kwam de locatie aan de IJsseldijk naar voren. Op 21 december werd er aan het Duivenpad in Rotterdam een aanhangwagen aangetroffen met diverse explosieve grondstoffen.

Met behulp van een speciaal transport is de aanhanger naar Amsterdam vervoerd. Wat er exact in de vaten langs de IJsseldijk zit is niet bekend, er zijn nog geen aanhoudingen verricht. Dinsdag is het onderzoek naar de de stoffen voortgezet door de politie en de DCMR.

 

Jarenlange celstraf geëist tegen Haagse wapenhandelaar

Jarenlange celstraf geëist tegen Haagse wapenhandelaar

Den Haag - Het Openbaar Ministerie heeft vandaag een celstraf van vijf jaar geëist tegen een 39-jarige Hagenaar die zich volgens het OM jarenlang bezig hield met wapenhandel. De zaak kwam aan het licht toen hij in 2019 werd aangehouden voor huiselijk geweld. In huis...

Jaar celstraf voor Rotterdamse ‘kettingrukker’

Jaar celstraf voor Rotterdamse ‘kettingrukker’

Rotterdam - De rechtbank veroordeelde deze week een (inmiddels) 19-jarige jongen voor een aantal straatroven die hij oktober vorig jaar pleegde op Rotterdam-Zuid. Bij de straatroven maakte de jongen telkens een ketting buit. Afgelopen oktober kreeg de politie...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!