Auto in schuur in brand Jan van de Capellestraat Krimpen a/d IJssel

woensdag 31 december 2014 15:22
Foto : Dennis Vervoorn

Krimpen aan den IJssel – De brandweer heeft woensdagmiddag een flinke autobrand geblust achter een woning in de Jan van de Capellestraat. Ter plaatse troffen zij een in de schuur staande auto in brand aan. Dit ging gepaard met een flinke rookontwikkeling.

Er werd opgeschaald naar gebouwbrand en een extra voertuig kwam ter plaatse voor ondersteuning. De brandweer kon voorkomen dat de brand oversloeg naar een andere schuur. De schade aan de schuur is groot. De auto moet als verloren worden beschouwd.
doet
De politie doet samen met de brandweer onderzoek naar de toedracht van de brand. Mogelijk is kortsluiting in de auto de oorzaak. Vuurwerk wordt zo goed als uitgesloten.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto in schuur in brand Jan van de Capellestraat Krimpen a/d IJssel
Schrijver:

 

Foto : Dennis Vervoorn 

Krimpen aan den IJssel – De brandweer heeft woensdagmiddag een flinke autobrand geblust achter een woning in de Jan van de Capellestraat. Ter plaatse troffen zij een in de schuur staande auto in brand aan. Dit ging gepaard met een flinke rookontwikkeling.

Er werd opgeschaald naar gebouwbrand en een extra voertuig kwam ter plaatse voor ondersteuning. De brandweer kon voorkomen dat de brand oversloeg naar een andere schuur. De schade aan de schuur is groot. De auto moet als verloren worden beschouwd.
doet
De politie doet samen met de brandweer onderzoek naar de toedracht van de brand. Mogelijk is kortsluiting in de auto de oorzaak. Vuurwerk wordt zo goed als uitgesloten.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!