Auto volledig uitgebrand Ooievaarstraat Rotterdam

woensdag 31 december 2014 00:51

Rotterdam – Een auto is dinsdagavond volledig uitgebrand. De brandweer kreeg omstreeks kwart voor twaalf de melding van een autobrand in de Ooievaarstraat. Ter plaatse troffen zij het voertuig volledig in de brand aan.

De gehele straat was snel gevuld met rook en deze bleef dan ook een tijdje hangen omdat er weinig wind stond. De brandweer had het vuur snel onder controle. Het is niet bekend waardoor de brand is ontstaan.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_5073 IMG_5076 IMG_5077 IMG_5080

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto volledig uitgebrand Ooievaarstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een auto is dinsdagavond volledig uitgebrand. De brandweer kreeg omstreeks kwart voor twaalf de melding van een autobrand in de Ooievaarstraat. Ter plaatse troffen zij het voertuig volledig in de brand aan.

De gehele straat was snel gevuld met rook en deze bleef dan ook een tijdje hangen omdat er weinig wind stond. De brandweer had het vuur snel onder controle. Het is niet bekend waardoor de brand is ontstaan.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_5073 IMG_5076 IMG_5077 IMG_5080

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!