Auto volledig uitgebrand Ooievaarstraat Rotterdam
via

 

 

Rotterdam – Een auto is dinsdagavond volledig uitgebrand. De brandweer kreeg omstreeks kwart voor twaalf de melding van een autobrand in de Ooievaarstraat. Ter plaatse troffen zij het voertuig volledig in de brand aan.

De gehele straat was snel gevuld met rook en deze bleef dan ook een tijdje hangen omdat er weinig wind stond. De brandweer had het vuur snel onder controle. Het is niet bekend waardoor de brand is ontstaan.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_5073 IMG_5076 IMG_5077 IMG_5080

 

Auto volledig uitgebrand Ooievaarstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een auto is dinsdagavond volledig uitgebrand. De brandweer kreeg omstreeks kwart voor twaalf de melding van een autobrand in de Ooievaarstraat. Ter plaatse troffen zij het voertuig volledig in de brand aan.

De gehele straat was snel gevuld met rook en deze bleef dan ook een tijdje hangen omdat er weinig wind stond. De brandweer had het vuur snel onder controle. Het is niet bekend waardoor de brand is ontstaan.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_5073 IMG_5076 IMG_5077 IMG_5080

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!