Bestuurder met mobiel in de hand veroorzaakt aanrijding N435 Waddinxveen

woensdag 31 december 2014 20:45

Waddinxveen – De hulpdiensten werden vanavond 21:36 gealarmeerd voor een ongeval op de Beijerincklaan – N453 in kruising met de Zuidplaslaan. Ter plaatse bleken op de kruising twee voertuigen hard op elkaar te zijn gebotst.

Bij de aanrijding leken drie tot vier mensen lichte gezondheidsklachten te hebben waarna een tweede ambulance werd gealarmeerd. Alle personen zijn gecontroleerd en ten minste één persoon is naar het ziekenhuis vervoerd.

De bestuurder van de BMW gaf direct aan dat doordat hij op zijn telefoon zat te kijken hij door rood reed waarna hij het gezin op de kruising niet meer kon ontwijken. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Foto’s : Marco van Bemmel

N453 WDN (1) N453 WDN (2) N453 WDN (4) N453 WDN (5) N453 WDN (6) N453 WDN (7) N453 WDN (8)

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bestuurder met mobiel in de hand veroorzaakt aanrijding N435 Waddinxveen
Schrijver:

 

 

Waddinxveen – De hulpdiensten werden vanavond 21:36 gealarmeerd voor een ongeval op de Beijerincklaan – N453 in kruising met de Zuidplaslaan. Ter plaatse bleken op de kruising twee voertuigen hard op elkaar te zijn gebotst.

Bij de aanrijding leken drie tot vier mensen lichte gezondheidsklachten te hebben waarna een tweede ambulance werd gealarmeerd. Alle personen zijn gecontroleerd en ten minste één persoon is naar het ziekenhuis vervoerd.

De bestuurder van de BMW gaf direct aan dat doordat hij op zijn telefoon zat te kijken hij door rood reed waarna hij het gezin op de kruising niet meer kon ontwijken. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Foto’s : Marco van Bemmel

N453 WDN (1) N453 WDN (2) N453 WDN (4) N453 WDN (5) N453 WDN (6) N453 WDN (7) N453 WDN (8)

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!