Brand in buurthuis pand Schoterbosstraat Rotterdam

woensdag 31 december 2014 01:23

Rotterdam – Omstreeks half één woensdagmorgen rukte de brandweer uit voor een brand in een gebouw aan de Schoterbosstraat. Ter plaatse bleek er een flink brandje te woedden in een leegstaand pand.

De brandweer is ter plaatse en kon de brand vrij snel blussen. De brand had gewoed in de gevelplaten van een buurthuis. Een adviseur gevaarlijke stoffen constateerde dat er een kleine hoeveelheid asbest is vrijgekomen. De omgeving is afgezet, zodat een schoonmaakbedrijf de asbest kan opruimen. De oorzaak van de brand is nog onbekend, mogelijk is vuurwerk de oorzaak.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand in buurthuis pand Schoterbosstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Omstreeks half één woensdagmorgen rukte de brandweer uit voor een brand in een gebouw aan de Schoterbosstraat. Ter plaatse bleek er een flink brandje te woedden in een leegstaand pand.

De brandweer is ter plaatse en kon de brand vrij snel blussen. De brand had gewoed in de gevelplaten van een buurthuis. Een adviseur gevaarlijke stoffen constateerde dat er een kleine hoeveelheid asbest is vrijgekomen. De omgeving is afgezet, zodat een schoonmaakbedrijf de asbest kan opruimen. De oorzaak van de brand is nog onbekend, mogelijk is vuurwerk de oorzaak.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!