Containerbrand Bellinistraat Capelle aan den IJssel

woensdag 31 december 2014 23:47

Capelle aan den IJssel – De brandweer kreeg voor de zoveelste keer een container in de brand aan de Bellinistraat Capelle ‘s-Gravenland. De brandweer was snel ter plaats en was het vuur snel meester. Nadat de watertank gevuld was konden deze weer terug naar de kazerne.

Foto’s en tekst: Jeroen van Zomeren

IMG_0090
IMG_0092

 

0 reacties

Containerbrand Bellinistraat Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – De brandweer kreeg voor de zoveelste keer een container in de brand aan de Bellinistraat Capelle ‘s-Gravenland. De brandweer was snel ter plaats en was het vuur snel meester. Nadat de watertank gevuld was konden deze weer terug naar de kazerne.

Foto’s en tekst: Jeroen van Zomeren

IMG_0090
IMG_0092

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!