Man op scooter aangereden door auto Industrieweg Krimpen aan den Ijssel

woensdag 31 december 2014 18:23

Krimpen aan den IJssel – Woensdagmiddag heeft er een aanrijding plaatsgevonden aan de Industrieweg  ter hoogte van het benzinestation. Een oudere man op een scooter werd daar aangereden door een personenauto.

De opgeroepen hulpdiensten waaronder de traumahelikopter hebben de man behandeld en per ambulance naar naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft getuigen verhoord en een sporenonderzoek verricht.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

image

image

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man op scooter aangereden door auto Industrieweg Krimpen aan den Ijssel
Schrijver:

 

 

Krimpen aan den IJssel – Woensdagmiddag heeft er een aanrijding plaatsgevonden aan de Industrieweg  ter hoogte van het benzinestation. Een oudere man op een scooter werd daar aangereden door een personenauto.

De opgeroepen hulpdiensten waaronder de traumahelikopter hebben de man behandeld en per ambulance naar naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft getuigen verhoord en een sporenonderzoek verricht.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

image

image

image

image

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!