Politie houdt man aan na achtervolging Rotterdam Noord

woensdag 31 december 2014 11:27

Rotterdam – Agenten hebben dinsdagavond rond half zeven een man aangehouden na een korte achtervolging.

De politiemensen zagen dat hij op de Walenburgerweg een Franse automobilist aansprak. Omdat het vermoedden bestond dat het hier mogelijk ging om de handel in verdovende middelen, werd de man aangesproken.

Hij ging er snel vandoor en kon na een korte achtervolging op de Vlaggemanstraat worden tegengehouden. Hij legitimeerde zich met een rijbewijs, waarvan de agenten vermoedden dat dat niet van hem was. Dit bleek te kloppen, het was van een vriend van hem. Opnieuw wist de verdachte er tussenuit te knijpen. Ook deze vlucht duurde maar kort. Op het Ungerplein werd hij opnieuw aangehouden.

Na fouillering bleek de 37-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats verschillende zakjes verdovende middelen bij zich te hebben. Hij is aangehouden voor het opgeven van een valse naam en hij bleek ongewenst vreemdeling te zijn. Ook stond hij nog gesignaleerd voor 118 dagen.

 

0 reacties

Politie houdt man aan na achtervolging Rotterdam Noord
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Agenten hebben dinsdagavond rond half zeven een man aangehouden na een korte achtervolging.

De politiemensen zagen dat hij op de Walenburgerweg een Franse automobilist aansprak. Omdat het vermoedden bestond dat het hier mogelijk ging om de handel in verdovende middelen, werd de man aangesproken.

Hij ging er snel vandoor en kon na een korte achtervolging op de Vlaggemanstraat worden tegengehouden. Hij legitimeerde zich met een rijbewijs, waarvan de agenten vermoedden dat dat niet van hem was. Dit bleek te kloppen, het was van een vriend van hem. Opnieuw wist de verdachte er tussenuit te knijpen. Ook deze vlucht duurde maar kort. Op het Ungerplein werd hij opnieuw aangehouden.

Na fouillering bleek de 37-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats verschillende zakjes verdovende middelen bij zich te hebben. Hij is aangehouden voor het opgeven van een valse naam en hij bleek ongewenst vreemdeling te zijn. Ook stond hij nog gesignaleerd voor 118 dagen.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!