Reddingsboei in de brand Vuykpark Capelle aan den IJssel

woensdag 31 december 2014 23:30

Capelle aan den IJssel – De brandweer kreeg oudjaarsavond een brand door in het Vuykpark bij het restaurant Fuik. Dit betrof een reddingsboei die in de brand stond. De brand was snel onder controle en konden de brandweermannen weer paraat staan voor de volgende melding.

Foto’s en tekst: Jeroen van Zomeren

IMG_0077
IMG_0080
IMG_0084

 

0 reacties

Reddingsboei in de brand Vuykpark Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – De brandweer kreeg oudjaarsavond een brand door in het Vuykpark bij het restaurant Fuik. Dit betrof een reddingsboei die in de brand stond. De brand was snel onder controle en konden de brandweermannen weer paraat staan voor de volgende melding.

Foto’s en tekst: Jeroen van Zomeren

IMG_0077
IMG_0080
IMG_0084

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!