Veel containers moeten het ontgelden in ‘s-Gravenland Capelle aan den IJssel

woensdag 31 december 2014 20:43

Capelle aan den IJssel – De brandweer van heeft diverse containerbranden geblust in de wijk Capelle ’s Gravenland. Aan de Donizettistraat en Puccinipassage stonden bovengrondse containers in de brand, in de Haydnstraat stond een ondergrondse container te branden.

De brandweer had de branden snel onder controle. Omliggende containers zijn gelijk nat gemaakt om te voorkomen dat deze vannacht ook in de brand gaan.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

image

image

image

image

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Veel containers moeten het ontgelden in ‘s-Gravenland Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – De brandweer van heeft diverse containerbranden geblust in de wijk Capelle ’s Gravenland. Aan de Donizettistraat en Puccinipassage stonden bovengrondse containers in de brand, in de Haydnstraat stond een ondergrondse container te branden.

De brandweer had de branden snel onder controle. Omliggende containers zijn gelijk nat gemaakt om te voorkomen dat deze vannacht ook in de brand gaan.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

image

image

image

image

image

image

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!