23-jarige Tilburger overleden na steekincident; Politie zoekt getuigen

donderdag 1 januari 2015 21:55

Tilburg – Een 23-jarige Tilburger is in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen. De man werd 1 januari 2015 rond 13.55 uur hevig bloedend op de Jan Scharpstraat aangetroffen.

Het slachtoffer is ter plaatse door omstanders en hulpverleners gereanimeerd en afgevoerd naar het ziekenhuis. Ter plaatse bleek al dat de man vermoedelijk in zijn borst gestoken was. Kort na aankomst is de man overleden in het ziekenhuis.

Onderzoek
De politie is direct gestart met een onderzoek in de straat. Daarbij is vind ook technisch onderzoek plaats in een van de woningen. Kort voor het incident hebben getuigen een getinte man zien wegfietsen in de richting van de Wagenaarstraat. Mogelijk heeft deze man iets met de zaak te maken. Voor het onderzoek is een speciaal Team Grootschalig Onderzoek (TGO) opgericht.

Getuigen
De politie is op zoek naar getuigen van het incident. Heeft u mogelijk iets gezien neem dan contact op via telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0900-7000.

 

0 reacties

23-jarige Tilburger overleden na steekincident; Politie zoekt getuigen
Schrijver:

 

 

Tilburg – Een 23-jarige Tilburger is in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen. De man werd 1 januari 2015 rond 13.55 uur hevig bloedend op de Jan Scharpstraat aangetroffen.

Het slachtoffer is ter plaatse door omstanders en hulpverleners gereanimeerd en afgevoerd naar het ziekenhuis. Ter plaatse bleek al dat de man vermoedelijk in zijn borst gestoken was. Kort na aankomst is de man overleden in het ziekenhuis.

Onderzoek
De politie is direct gestart met een onderzoek in de straat. Daarbij is vind ook technisch onderzoek plaats in een van de woningen. Kort voor het incident hebben getuigen een getinte man zien wegfietsen in de richting van de Wagenaarstraat. Mogelijk heeft deze man iets met de zaak te maken. Voor het onderzoek is een speciaal Team Grootschalig Onderzoek (TGO) opgericht.

Getuigen
De politie is op zoek naar getuigen van het incident. Heeft u mogelijk iets gezien neem dan contact op via telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0900-7000.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!