Drenkeling overleden uit water gehaald Erasmusbrug Rotterdam
via

 

 

Rotterdam – De brandweer heeft donderdagmorgen een man uit de Maas gehaald. Omstanders hadden de hulpdiensten gebeld nadat ze een man in het water zagen die dringend hulp nodig had.

De man was bij de Erasmusbrug voor het laatst gezien. De brandweer ging met duikers het water in op zoek naar de man. Bij de zoek actie zijn naast de boot van de Havendienst ook twee boten van de Zeehavenpolitie en één brandweerboot ingezet.

De man werd na ongeveer 40 minuten door de duikers in het water tussen het Leuvenhoofd en het Willemsplein aangetroffen. De man werd buiten kennis uit het water gehaald en in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Hij was ernstig onderkoeld. Al snel bleek dat ze niets meer voor de man konden betekenen. De politie onderzoekt hoe de man in het water terecht is gekomen.

Foto’s: Enrico Luijcx

DSC_0340
DSC_0342
DSC_0343
DSC_0347
DSC_0348
DSC_0351
DSC_0353
DSC_0356
DSC_0359

 

Drenkeling overleden uit water gehaald Erasmusbrug Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De brandweer heeft donderdagmorgen een man uit de Maas gehaald. Omstanders hadden de hulpdiensten gebeld nadat ze een man in het water zagen die dringend hulp nodig had.

De man was bij de Erasmusbrug voor het laatst gezien. De brandweer ging met duikers het water in op zoek naar de man. Bij de zoek actie zijn naast de boot van de Havendienst ook twee boten van de Zeehavenpolitie en één brandweerboot ingezet.

De man werd na ongeveer 40 minuten door de duikers in het water tussen het Leuvenhoofd en het Willemsplein aangetroffen. De man werd buiten kennis uit het water gehaald en in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Hij was ernstig onderkoeld. Al snel bleek dat ze niets meer voor de man konden betekenen. De politie onderzoekt hoe de man in het water terecht is gekomen.

Foto’s: Enrico Luijcx

DSC_0340
DSC_0342
DSC_0343
DSC_0347
DSC_0348
DSC_0351
DSC_0353
DSC_0356
DSC_0359

 

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Waarder - Woensdagavond 19 februari rond 22.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Molendijk in Waarder. Twee personenauto’s zijn met elkaar in botsing gekomen, waarbij een bestuurder gewond raakte. Deze is door het ambulancepersoneel gecontroleerd en...