Felle brand op balkon van woning Purmerhoek Capelle aan den IJssel (video)
via

 

 

Capelle aan den IJssel – Iets na middernacht moest de brandweer met spoed uitrukken voor een brand in flatwoning aan de Purmerhoek. Aan de achterzijde van de woning op de 10e etage was op het balkon brand ontstaan. 

De brandweer was snel ter plaatse en wist het vuur snel te doven. Ondanks de vele schade raakte er gelukkig niemand gewond. Vermoedelijk is een vuurpijl de oorzaak geweest van de brand. De woning heeft flink wat schade opgelopen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

_DSC1655kl _DSC1661kl _DSC1653kl _DSC1663kl _DSC1650kl _DSC1667kl

Foto’s: Jeroen van Zomeren

IMG_0111
IMG_0112
IMG_0117

 

Felle brand op balkon van woning Purmerhoek Capelle aan den IJssel (video)
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Iets na middernacht moest de brandweer met spoed uitrukken voor een brand in flatwoning aan de Purmerhoek. Aan de achterzijde van de woning op de 10e etage was op het balkon brand ontstaan. 

De brandweer was snel ter plaatse en wist het vuur snel te doven. Ondanks de vele schade raakte er gelukkig niemand gewond. Vermoedelijk is een vuurpijl de oorzaak geweest van de brand. De woning heeft flink wat schade opgelopen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

_DSC1655kl _DSC1661kl _DSC1653kl _DSC1663kl _DSC1650kl _DSC1667kl

Foto’s: Jeroen van Zomeren

IMG_0111
IMG_0112
IMG_0117

 

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Waarder - Woensdagavond 19 februari rond 22.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Molendijk in Waarder. Twee personenauto’s zijn met elkaar in botsing gekomen, waarbij een bestuurder gewond raakte. Deze is door het ambulancepersoneel gecontroleerd en...