Grote brand in bedrijfspand Anthonetta Kuijlstraat Rotterdam (video)
via

 

 

ROTTERDAM – Donderdagmorgen 1 januari zijn de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een uitslaande brand in een bedrijfsverzamelpand. Aan de achterzijde van het complex aan de Anthonetta Kuijlstraat was in één bedrijf de brand ontstaan. Direct was er sprake van een uitslaande brand. De rookontwikkeling was goed te zien en ging in een brede kolom omhoog.

Door een snelle inzet van de brandweer kon erger worden voorkomen. Wel liep het pand zeer grote schade op en brandde één bedrijf compleet uit. Ondanks dat het pand dicht langs de snelweg A16 lag, had dit geen effect op het verkeer.

Foto’s: Jeffrey Jacobs

_DSC1676kl _DSC1677kl _DSC1683kl _DSC1689kl _DSC1673kl _DSC1692kl

Foto’s: Jeroen van Zomeren

IMG_0121
IMG_0125
IMG_0127
IMG_0129

 

Grote brand in bedrijfspand Anthonetta Kuijlstraat Rotterdam (video)
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Donderdagmorgen 1 januari zijn de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een uitslaande brand in een bedrijfsverzamelpand. Aan de achterzijde van het complex aan de Anthonetta Kuijlstraat was in één bedrijf de brand ontstaan. Direct was er sprake van een uitslaande brand. De rookontwikkeling was goed te zien en ging in een brede kolom omhoog.

Door een snelle inzet van de brandweer kon erger worden voorkomen. Wel liep het pand zeer grote schade op en brandde één bedrijf compleet uit. Ondanks dat het pand dicht langs de snelweg A16 lag, had dit geen effect op het verkeer.

Foto’s: Jeffrey Jacobs

_DSC1676kl _DSC1677kl _DSC1683kl _DSC1689kl _DSC1673kl _DSC1692kl

Foto’s: Jeroen van Zomeren

IMG_0121
IMG_0125
IMG_0127
IMG_0129

 

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Waarder - Woensdagavond 19 februari rond 22.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Molendijk in Waarder. Twee personenauto’s zijn met elkaar in botsing gekomen, waarbij een bestuurder gewond raakte. Deze is door het ambulancepersoneel gecontroleerd en...