Kunstwerk Villa Zebra in brand gestoken Stieltjesstraat Rotterdam

donderdag 1 januari 2015 06:30

Rotterdam – Donderdagmorgen moest de brandweer uitrukken voor een flinke brand op de Stieltjesstraat. Voor Villa Zebra was een kunstwerk in brand gestoken. Doordat het kunstwerk grotendeels uit kunststof bestond, waren er boven de stad zwarte rookwolken te zien.

Dit komt door de giftige stoffen die bij een brand van plastic vrijkomen. De brandweer had het vuur echter al snel onder controle. Helaas was er van het kunstwerk niet veel meer over. Door de hitte zijn bij Villa Zebra een aantal ramen gebarsten.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

_DSC1712kl _DSC1714kl _DSC1716kl _DSC1710kl

_DSC1713kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kunstwerk Villa Zebra in brand gestoken Stieltjesstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Donderdagmorgen moest de brandweer uitrukken voor een flinke brand op de Stieltjesstraat. Voor Villa Zebra was een kunstwerk in brand gestoken. Doordat het kunstwerk grotendeels uit kunststof bestond, waren er boven de stad zwarte rookwolken te zien.

Dit komt door de giftige stoffen die bij een brand van plastic vrijkomen. De brandweer had het vuur echter al snel onder controle. Helaas was er van het kunstwerk niet veel meer over. Door de hitte zijn bij Villa Zebra een aantal ramen gebarsten.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

_DSC1712kl _DSC1714kl _DSC1716kl _DSC1710kl

_DSC1713kl

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!