Man te water vanaf Willemsbrug Rotterdam gered uit ijskoude Maas door Zeehavenpolitie
via

 

 

Rotterdam – Omstreeks 03:00 uur kwamen er bij de meldkamer brandweer Rotterdam op nieuwjaarsochtend meerdere telefoontjes binnen van een man te water vanaf de Willemsbrug te Rotterdam.

Hierop zijn meerdere Brandweerwagens inclusief 2 duikploegen, Politie, Ambulance en het Mobiel Medisch Team met spoed uitgerukt naar de Boompjeskade en het Bolwerk. Op beide locaties heeft men positie ingenomen om vanaf de kant te zoeken naar het slachtoffer. Vanaf het water zocht ook de P4 van de Zeehavenpolitie mee. Eén van de agenten is in een speciaal waadpak te water gegaan om zo doende het slachtoffer aan boord van het schip te krijgen.

De boot van de zeehavenpolitie is vervolgens zo snel mogelijk met het slachtoffer naar de Oosterkade gevaren waar men het slachtoffer met behulp van de brandweer op de kant heeft gekregen. Samen met het ambulancepersoneel en het traumateam is het slachtoffer van zijn natte kleding ontdaan en op de brancard in een warme deken gelegd. Het slachtoffer was zeer slecht aanspreekbaar en is na een eerste snelle check met spoed naar het ziekenhuis vervoerd voor verder onderzoek en behandeling.

Hoe het slachtoffer uiteindelijk in de ijskoude Maas terecht is gekomen is voorlopig nog voor iedereen een raadsel.

 Foto’s : Jeffrey Jacobs & Enrico Luijxc

_DSC1706kl _DSC1704kl _DSC1705kl

 

DSC_0304 DSC_0298 DSC_0280 DSC_0269 DSC_0257

 

Man te water vanaf Willemsbrug Rotterdam gered uit ijskoude Maas door Zeehavenpolitie
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Omstreeks 03:00 uur kwamen er bij de meldkamer brandweer Rotterdam op nieuwjaarsochtend meerdere telefoontjes binnen van een man te water vanaf de Willemsbrug te Rotterdam.

Hierop zijn meerdere Brandweerwagens inclusief 2 duikploegen, Politie, Ambulance en het Mobiel Medisch Team met spoed uitgerukt naar de Boompjeskade en het Bolwerk. Op beide locaties heeft men positie ingenomen om vanaf de kant te zoeken naar het slachtoffer. Vanaf het water zocht ook de P4 van de Zeehavenpolitie mee. Eén van de agenten is in een speciaal waadpak te water gegaan om zo doende het slachtoffer aan boord van het schip te krijgen.

De boot van de zeehavenpolitie is vervolgens zo snel mogelijk met het slachtoffer naar de Oosterkade gevaren waar men het slachtoffer met behulp van de brandweer op de kant heeft gekregen. Samen met het ambulancepersoneel en het traumateam is het slachtoffer van zijn natte kleding ontdaan en op de brancard in een warme deken gelegd. Het slachtoffer was zeer slecht aanspreekbaar en is na een eerste snelle check met spoed naar het ziekenhuis vervoerd voor verder onderzoek en behandeling.

Hoe het slachtoffer uiteindelijk in de ijskoude Maas terecht is gekomen is voorlopig nog voor iedereen een raadsel.

 Foto’s : Jeffrey Jacobs & Enrico Luijxc

_DSC1706kl _DSC1704kl _DSC1705kl

 

DSC_0304 DSC_0298 DSC_0280 DSC_0269 DSC_0257

 

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Waarder - Woensdagavond 19 februari rond 22.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Molendijk in Waarder. Twee personenauto’s zijn met elkaar in botsing gekomen, waarbij een bestuurder gewond raakte. Deze is door het ambulancepersoneel gecontroleerd en...